Gafița i-a luat fața lui Sighiartău

Gafița** i-a luat fața lui Sighiartău

Gruparea Rapid Suceava a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru primul meci oficial al sezonului de primăvară, care va avea loc sâmbătă, în deplasare, cu ACS Berceni. Oficialii grupării sucevene au vizat ieri legitimațiile jucătorilor pe anul 2014, lotul cu care gruparea formația suceveană va aborda partea a doua a campionatului fiind în bună măsură structurat.

Conducerea grupării sucevene a decis ieri să renunțe la atacantul Otniel Sighiartău, care venise în probe de la Gloria Bistrița. Sighiartău a efectuat stagiul de pregătire centralizată cu Rapidul, a evoluat și în două partide amicale, cu Ceahlăul Piatra Neamț și Bucovina Pojorâta, fără să convingă însă.

Oficialii formației sucevene par mult mai interesanți de cooptarea în lot a lui Cristinel Gafița, ex-Ceahlăul Piatra Neamț, chiar dacă atacantul în vârstă de 26 de ani n-a evoluat în ultimul un, fiind în urmă cu pregătirea fizică.

„Îi știm mai bine calitățile lui  Gafița, el fiind de loc din zona Rădăuțiului. Jucătorul vrea să rămână, sper să picăm de acord și în ceea ce privește aspectele materiale. Sunt sigur că poate să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele, important este să se pună cât mai repede pe picioare din punct de vedere fizic”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă