Gafița: „Am auzit numai lucruri bune despre club”

Gafița:**

Mijlocașul ofensiv sosit în această perioadă la FC Olt Slatina, Cristinel Gafița, este aproape de a semna cu divizionara secundă. Fotbalistul de 29 de ani susține că s-a înțeles în mare parte asupra datelor contractuale. Gafița a mai evoluat pentru Astra Ploiești, Petrolul, U. Cluj, iar în tur a jucat pentru ACS Buftea.

Jucător ce s-a despărțit în această iarnă de divizionara secundă ACS Buftea, mijlocașul ofensiv Cristinel Gafița este aproape de a ajunge la un acord cu FC Olt Slatina. Fotbalistul de 29 de ani a evoluat în ultimele două amicale susținute de echipa pregătită de Dan Oprescu.

„Am auzit numai lucruri bune despre acest club, în mare ne-am înțeles asupra datelor contractuale. Este o serie, din punctul meu de vedere, mai echilibrată, sunt echipe destul de apropiate ca valoare, acum doi ani de zile când am promovat cu Petrolul, am jucat tot în seria asta, comparativ cu cealaltă este o serie echilibrată”, a declarat Cristinel Gafița.

„Mă simt bine, nu am probleme din punct de vedere fizic”

Jucătorul ofensiv susține că s-a acomodat cu antrenamentele conduse de tehnicianul divizionarei secunde FC Olt Slatina, mai ales că a mai susținut un stagiu de pregătire în această iarnă. Cristinel Gafița este încrezător că echipa poate încheia stagiunea în primele opt, chiar dacă ocupă un loc în subsolul clasamentului.

„Mă simt bine, am mai făcut un cantonament până acum, din punct de vedere fizic nu am probleme. Mai mult ca sigur se poate termina în primele opt echipe. Cred că voi semna pe un an jumătate sau până în vară, cu opțiune de prelungire încă un an”, a mai precizat fotbalistul sosit în aceste zile la gruparea slătineană.

Cristinel Gafița a mai evoluat pentru Astra Ploiești, Petrolul, echipă alături de care a bifat promovarea în Liga I, Universitatea Cluj și ACS Buftea.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă