Gabor vrea, dar n-are cu cine

22 Mar. 2012, 15:01 Bursa transferurilor
Gabor vrea,** dar n-are cu cine

Cu o echipă încropită în noaptea dinaintea reluării campionatului Mureșul Deva a pățit-o rău în prima etapă a returului, a fost învinsă, pe teren propriu, scor 0-4, de Luceafărul Oradea! În timpul ce a trecut nu s-au schimbat prea multe la echipă. Completarea lotului „alb-roșiilor” cu fotbaliști cu experiență se derulează cu dificultate.

Antrenorul principal al Mureșului, Romulus Gabor (foto) s-a declarat nemulțumit de jucătorii veniți în probe în aceste zile și pare destul de pesimist în privința șanselor de salvare de la retrogradare.

„Azi a fost în probe un fotbalist italian modest. Zilele trecute au dat teste alți jucători refuzați de alții, însă nici unul nu a convins. Intențiile oficialilor echipei devene sunt bune, însă acum, e greu de găsit jucători de calitate, pentru că toți cei buni sunt deja la alte echipe. Vom merge înainte cu ce avem acum în lot încă trei-patru etape. Dacă nu se vor găsi jucătorii, iar actuala echipă nu va progresa, șansele de evitare a retrogradării vor fi minime”, a spus Gabor.

„Cangurul” crede că fără transferul a încă cinci-șase jucători buni, Mureșul nu va avea nicio șansă pentru salvarea de la retrogradare. „Ne va fi foarte greu, sper să reușim să aducem cinci-șase fotbaliști buni ca să putem emite niște pretenții, să putem câștiga măcar jocurile de acasă”, a mai spus Gabor care încă nu avem semnat niciun contract cu Mureșul.

Sâmbătă, în etapa a XVII-a, Mureșul Deva va evolua în deplasare la Chindia Târgoviște.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

22 Mar. 2012, 15:01 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă