Fostul FCSB-ist Cristian Onțel nu s-a înțeles cu Sportul Snagov și a semnat cu un alt club

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Feb. 2018, 12:39 Actualizat: 17 Feb. 2018, 12:46 Bursa transferurilor
Fostul FCSB-ist Cristian Onțel nu s-a înțeles cu Sportul Snagov  și a semnat cu un alt club

Câteva minute în tricoul cei mai importante echipe de fotbal din România și faptul că ai crescut în curtea respectivului club îți pot garanta câteva transferuri viitoare, chiar dacă nu reușești să convingi pe teren acolo unde ești adus ca o tânără speranță. E și cazul lui Cristian Onțel (19 ani), un bucureștean care a apucat să debuteze în Liga 1 la FCSB, într-un meci desfășurat pe 31 august 2016 cu CSM Poli Iași. În total a strâns puține minute în cinci jocuri pentru prima echipă și a fost redirecționat către alte cluburi.

De atunci, mijlocașul a mai trecut pe la Academica Clinceni (Liga 2), iar apoi a evoluat în Liga 3 pentru FCSB II și Voința Turnu Măgurele (fosta Voința Saelele). Dacă la Clinceni a jucat în doar 10 meciuri, la Voința nu s-a remarcat mai deloc. Însă, debutul în Liga 1 la FCSB trecut în CV-ul său l-a făcut interesant pentru antrenorul Sportului Snagov, Valeriu Răchită. Fostul fundaș l-a urmărit la câteva antrenamente în această iarnă, dar cele două părți nu au ajuns la un acord, după cum spune Onțel. Mijlocașul a ajuns acum tot în Liga 3, la Național Sebiș, echipă de pe locul 5 în Seria a 4-a.

„Am semnat cu Sebișul. Am primit referințe foarte bune de la fostul coleg de la Steaua, Ionuț Poiană, așa că de marți voi fi prezent la antrenamente. În toamnă am jucat tot în Liga a 3-a, la Voința Săelele, alături de alți foști steliști, dar, după despărțirea clubului de președintele Sorin Paraschiv, am plecat și eu (n.r. – Paraschiv s-a despărțit săptămâna trecută de Voința, însă jucătorul și-a încheiat contractul tocmai la finalul turului, adică în luna noiembrie a anului trecut). Mi-am dorit mult să joc măcar la Liga a 2-a, dar, la 19 ani, este puțin mai greu, atâta timp cât regula impune fotbaliști Under 21. Am avut ceva discuții, cele mai serioase la Snagov, dar nu am reușit să ne înțelegem. Nu e nimic, vin să ajut Sebișul. Vreau să trag de mine, să recuperez avansul pe care îl au colegii care au făcut o pregătire completă în această iarnă și sper din tot sufletul să-mi conving antrenorii că merit să joc. Sper să fiu folosit cât mai mult, mai ales că până în vară sunt încă junior”, a spus, pentru Sport Arad, Cristian Onțel, obișnuit cu postul de mijlocaș ofensiv stânga, dar cu destule apariții și ca vârf sau al doilea atacant.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Feb. 2018, 12:39 Actualizat: 17 Feb. 2018, 12:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă