Fostul căpitan de la SC Bacău a semnat cu Dacia Unirea. Brăilenii au transferat la începutul săptămânii alți patru jucători

Fostul căpitan de la SC Bacău a semnat cu Dacia Unirea.** Brăilenii au transferat la începutul săptămânii alți patru jucători

Curtat în această vară de Dacia Unirea, fundașul central de 27 de ani Răzvan Adăscăliței, fostul căpitan de la SC Bacău, a semnat miercuri, 24 august, un contract valabil pe un an, cu echipa fanion a orașului Brăila. Fundașul de 1,90 metri format la Aerostar Bacău, s-a antrenat deja sub comanda lui Alin Pânzaru, iar dacă până sâmbătă contractul său va fi înregistrat la FRF, va intra în lotul echipei brăilene pentru partida cu ASU Politehnica Timișoara.

Tot la începutul acestei săptămâni au semnat contracte cu Dacia Unirea juniorul brăilean Mădălin Calu, care s-a format la Luceafărul și apoi s-a transferat la Viitorul Constanța, precum și cei trei jucători juniori care au venit de la Viitorul „Mihai Georgescu” din Cluj: Robert Roșoagă, Eduard Oprea și Alexandru Misăraș.

„Am semnat cu Răzvan Adăscăliței, unul dintre jucătorii pe care i-am dorit în această vară. Va fi un plus pentru echipa noastră la viitoarele partide. Contracte cu Dacia Unirea au mai semnat brăileanul Mădălin Calu, care de altfel s-a antrenat în această vară cu echipa de seniori și a jucat în amicalul de la Călărași, precum și juniorii veniți de la Cluj. Acestea sunt deocamdată noile noastre achiziții. Adăscăliței s-a putea să facă parte din lotul nostru pentru jocul de sâmbătă cu timișorenii”, a declarat Alin Pânzaru.

Antrenorul a spus că pentru jocul de sâmbătă, deși au trecut prin momente mai puțin plăcute în weekend-ul trecut, cu excepția lui Iosofache și Dima, toți ceilalți fotbaliști sunt apți de joc. „Avem doi fotbaliști accidentați, restul sunt apți de joc. Ne așteaptă un meci dificil, dar trebuie să bifăm a doua victorie pe teren propriu. Acum încercăm să ne revenim după deplasarea la Arad în care am avut parte numai de ghinioane. Joia trecută trebuia să fim la Deva în jurul orei 20.00, dar am ajuns a doua zi, la 1.30. Autocarul nostru a avut probleme cu aerul condiționat, am pierdut apoi cam două ore cu o curea care s-a rupt și după ce am ieșit din Brașov am fost blocați aproape două ore din cauza unui accident. La întoarcere, la ieșirea din Sinaia fierbeau bateriile și am stat vreo cinci ore. Au venit spre dimineață cu autoturismele proprii prietenii și soțiile unora dintre jucători, iar cei care nu au avut soluții au așteptat un autocar de la aceeași firmă care venea din Germania. Am avut parte de multe aventuri, dar este abia începutul, mai avem destule deplasări lungi”, a mai spus, mai în glumă mai în serios, Pânzaru.

Meciul Dacia Unirea Brăila – ASU Poli se dispută sâmbătă, de la ora 15:00, și contează pentru etapa a 4-a a Ligii 2.

Articol scris de Costel FILIP

Pe aceeași temă