Fost jucător al lui PSV și Tottenham dorit de Petrolul

24 Jul. 2009, 17:29 Bursa transferurilor
Fost jucător al lui PSV și Tottenham** dorit de Petrolul

Conducerea tehnico-administrativă a clubului petrolist este interesată de serviciile atacantului Edson Rolando Silva Sousa. În prima divizie a debutat la UTA Arad, iar de-a lungul carierei a trecut pe la formații precum PSV Eindhoven sau Tottenham Hotspur. Momentan, negocierile dintre cele două părți sunt în faza incipientă, dar sunt șanse minime ca el să fie înregimentat în lotul "galben-albaștrilor", motivul principal fiind pretențiile financiare ridicate ale jucătorului originar din Portugalia.

 

Vivi Răchită, managerul formației FC Petrolul Ploiești, a declarat că doi dintre jucătorii ce au evoluat în ultimul amical disputat de către “lupii galbeni" în cantonamentul de la Bușteni, atacantul Claudiu Dumitrescu (ex-CS Otopeni care, în această vară, a fost foarte aproape de a semna cu prim divizionara Astra Ploiești) și fundașul de bandă dreaptă Dorin Mihuț (ex-CSM Râmnicu Vâlcea), sunt în negocieri avansate cu diriguitorii clubului ploieștean, fiind posibil ca din această vară cei doi să îmbrace tricoul echipei ploieștene. “În principiu, ambii și-au dat acordul verbal de a evolua, din sezonul viitor, sub culorile petroliste", ne-a declarat Vivi Răchită.
 

 

Tot Răchită a mai declarat și că, ieri dimineață, în cantonamentul centralizat al echipei a urcat bistrițeanul Paul Șomodean, fotbalist care a intrat în programul de pregătire. Acesta joacă pe postul de fundaș dreapta, iar ultima echipă la care a fost legitimat a fost FC Bihor Oradea, în Liga a II-a. Pe prima scenă a fotbalului autohton, Șomodean a jucat în 36 de partide, fără a marca vreun gol, evoluând la echipe precum Gloria Bistrița sau Oțelul Galați.
 

 

Un ultim test
 

 

După câteva ședinte de antrenament, Vivi Răchită a renunțat la serviciile portarului Anghelache, dar și ale jucătorilor de câmp Marcu și Levente, toți trei părăsind, deja, cantonamentul echipei de la Bușteni. În schimb, amicalul de sâmbătă cu divizionara secundă Dunărea Giurgiu va constitui un ultim test pentru coreanul Hong, asupra căruia se va da un verdict privind rămânerea sa la echipa petrolistă. Meciul va fi găzduit de arena "Ilie Oană", din Ploiești, iar primul fluier al brigăzii de arbitri se va face auzit, cel mai probabil, la orele 10.00 sau 10.30, în funcție de înțelegerea dintre cei doi antrenori.
 

 

Sursa: ziarulprahova.ro
 

24 Jul. 2009, 17:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă