Fortuna are doi noi jucători pentru meciului cu FC Bihor. Aldea și Alex Dan întăresc lotul prahovenilor

Fortuna are doi noi jucători pentru meciului cu FC Bihor.** Aldea și Alex Dan întăresc lotul prahovenilor

Plecată de joi spre Oradea, acolo unde va juca sâmbătă cu FC Bihor, de la ora 11:00, Fortuna Poiana Câmpina a înnoptat la Turda, unde în această dimineață a făcut și un antrenament. Tehnicianul Fortunei, Florin Stăncioiu, a declarat că pentru acest joc echipa sa are doi noi jucători: Alexandru Aldea de la Steaua și Alexandru Dan de la Pandurii. Mai mult, antrenorul prahovenilor este sigur că se va întoarce acasă cu toate puncte puse în joc.

„Am făcut un antrenament foarte util, pe un teren bun, un antrenament în care am pus la punct toate detaliile înaintea partidei de mâine. Ni s-au alăturat Aldea, de la Steaua, dar și Dan Alexandru, un jucător tânăr, care a făcut ultima oară parte din lotul formației Pandurii Tg. Jiu, cu aceste două transferuri definitivându-ne lotul. Avem 24 de jucători, toți sunt valizi, iar ceea ce mă bucură cel mai mult este că starea de spirit este una foarte bună, am reușit să-i remontez, mai ales din punct de vedere psihic, după înfrângerea pe care eu o consider nemeritată din prima etapă. Jucătorii sunt motivați și vrem cu toții să ne întoarcem de la Oradea cu toate punctele puse în joc!”, a spus Stăncioiu, pentru Sport Câmpina, după terminarea antrenamentului de la Turda.

În această după-amiază, jucătorii Fortunei și-au continuat drumul spre Oradea, unde vor rămâne peste noapte, iar mâine, de la ora 11:00, vor întâlni formația locală, FC Bihor.

Pe aceeași temă