Probleme confirmate, reunire amânată. Fortuna își va relua pregătirea cu o săptămână mai târziu

Probleme confirmate, reunire amânată.** Fortuna își va relua pregătirea cu o săptămână mai târziu

Oficialii divizionarei secunde Fortuna Poiana Câmpina au decis ca reunirea lotului echipei susținute de Radu Călin să fie amânată! Astfel, primul antrenament din 2015, programat astăzi, nu va mai avea loc, întârzierea reluării pregătirilor pentru elevii lui Vivi Stamate urmând să fie de o săptămână!

Oficial, motivul reprogramării reunirii, pentru luni 19 ianuarie, este dat de problemele legate de condițiile de pregătire existente în Câmpina, unde nu se găsește o sală adecvată efectuării antrenamentelor pe vreme neprielnică, geroasă, terenul sintetic din al doilea municipiu al județului fiind plin de gheață și, practic, „neinaugurat”, la propriu!

Amânarea vine în contextual unor probleme evidente la club, unde noua strategie este aceea de „optimizare” a cheltuielilor – argumente în acest sens fiind desființarea echipei „satelit”, anularea cantonamentului (programat initial la Izvorani), restructurarea lotului de jucători și altele de acest gen.

Până la primul antrenament, lotul va fi completat cu câțiva jucători noi, fotbaliștii de la echipa secundă – Caramalău, Alberto Gheorghe sau Băcioiu aflându-se printre cei care vor completa efectivul lui Stamate.

Între timp a apărut și o variantă pentru continuarea activității echipei „satelit” la nivelul Ligii A Prahova – Daniel Chiriță dorind să preia Fortuna 2 pentru a o muta la Ploiești. Interesant este că și acum un sezon echipa secundă a fost, de asemenea, susținută „jumate – jumate”, în tur de Adrian Modrișan (Intersport), apoi, în retur, de Fortuna.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă