Foresta testează un atacant egiptean. Sucevenii încă n-au abandonat dorința de a-l avea pe Dorin Goian ca președinte

Foresta testează un atacant egiptean.** Sucevenii încă n-au abandonat dorința de a-l avea pe Dorin Goian ca președinte

Nu trece aproape nicio zi fără să se înregistreze mișcări de efectiv la noua Foresta, fosta Rapid CFR Suceava. Astfel, din lotul echipei nu vor mai face parte pe viitor mijlocașul Dragoș Sfrijan și fundașul Paul Mateciuc.

„Cu Sfrijan nu ne-am înțeles în ceea ce privește termenii prelungirii de contract, în vreme ce lui Mateciuc, care este un jucător tânăr, de perspectivă, i-ar fi fost greu să evolueze constant în actualul context, în care au venit la echipă o serie de jucători cu  mare experiență”, a declarat, citat de monitorulsv.ro, Andrei Ciutac, președintele Consiliului de Administrație al ACS Foresta.

În altă ordine de idei, ieri a sosit la Suceava pentru a susține probe de joc un atacant egiptean, pe numele său Hany Ragab, care în sezonul de primăvară a evoluat în eșalonul al treilea din România, la CS Panciu.

În ce privește partea managerială, încă nu a fost abandonată pista Dorin Goian, care este dorit cu ardoare în fruntea clubului. „Goe” a luat act de mai mult timp de propunerea care i-a fost făcută, iar la sfârșitul acestei săptămâni, la revenirea din vacanță, urmează să dea un răspuns ferm acestei solicitări.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă