Foresta s-a despărțit de încă un jucător. Atacantul adus în iarnă a decis să plece în Germania, la taică-su

Antrenamentul de ieri al Forestei s-a desfășurat pe gazonul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv. Ședința de pregătire condusă de antrenorul Florentin Petre a avut loc pe o jumătate de teren, deoarece în cealaltă parte a terenului opera un utilaj de deszăpezire.

La antrenament nu au participat fundașul lateral Pavel Secrier și atacantul Marius Matei, care sunt accidentați, dar nici Daniel Nedelcu. Atacantul în vârstă de 20 de ani, format de Ceahlăul Piatra Neamț, și-a reziliat, ieri, contractul cu gruparea suceveană, acesta motivând că dorește să plece la tatăl său, care locuiește în Germania.

Este a doua despărțire de un jucător pe care Foresta Suceava o are în acest start de an. Prima a fost de armeanul Edgar Movsisyan, la mijlocul săptămânii trecute.

Brazilianul Monteiro are șanse mici să joace la Foresta

A absentat, de asemenea, și brazilianul Helio Monteiro Batista, care se află de aproximativ o lună la Suceava, dar care n-a apucat încă să debuteze pentru Foresta. Iar acest lucru pare foarte greu de realizat, întrucât regulamentul FRF prevede anumite condiții care trebuie îndeplinite pentru ca o echipă să poată înregimenta un fotbalist extracomunitar, inclusiv un număr de prezențe la echipele naționale.

Helio Monteiro Batista are 28 de ani și evoluează pe postul de fundaș central. Batista și-a petrecut mare parte a carierei în ligile inferioare din Brazilia, având în CV o singură experiență europeană, în sezonul 2015-2016, când a fost legitimat în Republica Moldova, la Zimbru Chișinău. Ca și un amănunt de culoare, în perioada junioratului, la FC Santos, Batista a fost coleg cu celebrul Neymar, de la PSG.

Altfel, Foresta Suceava ar trebui să joace sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Academica Clinceni, asta în cazul în care vremea va permite desfășurarea meciului.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: fb Foresta Suceava

Pe aceeași temă