Florin Iacob a semnat cu Concordia. Echipa din Chiajna a mai transferat jucători care au fost la Fortuna și Oțelul

Florin Iacob a semnat cu Concordia.** Echipa din Chiajna a mai transferat jucători care au fost la Fortuna și Oțelul

Clubul Concordia Chiajna a anunțat, joi, pe site-ul oficial, că i-a achiziționat pe jucătorii Alin Buleică, Marian Ionuț Marin, Gabriel Giurgiu și Florin Iacob.

Florin Iacob, în vârstă de 21 de ani, a fost legitimat ultima dată la FC Brașov, formație pentru care a evoluat în 24 de jocuri sezonul trecut. Sub comanda antrenorului cu portarii de la Concordia Chiajna, Radu Sărdescu, se mai află Florin Matache, Vasile Curileac și Ionuț Gudea.

Gabriel Giurgiu, în vârstă de 32 de ani, a semnat cu Concordia Chiajna din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de formația israelieană Maccabi Netanya. Mijlocașul a evoluat în perioada 2008-2014 pentru Oțelul Galați.

Marian Ionuț Marin, 27 de ani, a evoluat ultima dată pentru Petrolul Ploiești. În sezonul precedent, fundașul a fost căpitanul formației de ligă secundă AFC Fortuna Poiana Câmpina.

Alin Buleică s-a alăturat și el lotului formației Concordia Chiajna. Mijlocașul de 21 de ani a mai jucat de-a lungul carierei la Petrolul, Universitatea Cluj, Kavala și Pandurii Târgu Jiu.

Articol scris de Leila BOLAT (Mediafax)

Pe aceeași temă