Florin Costea se antrenează cu o echipă de Liga 4 până își găsește un club care să-i satisfacă pretențiile financiare: „De plăcere pot să joc și acasă”

Florin Costea se antrenează cu o echipă de Liga 4 până își găsește un club care să-i satisfacă pretențiile financiare:**

După ce și-a reziliat în această iarnă contractul cu formația de Liga a 3-a ACS Șirineasa, atacantul Florin Costea (32 ani) își caută o nouă echipă unde să evolueze constant și să fie mulțumit și pe plan financiar. În această perioadă, pentru a se menține în formă, Costea se antrenează zilnic cu echipa de Ligă a 4-a Vâlcea Cozia Călimănești, pentru care a și evoluat joi în amicalul cu Poseidon Limanu, reușind să și marcheze.

„Am reziliat cu Șirineasa. Scopul meu acolo, de la bun început, a fost ca să mă pun pe picioare, să mă antrenez bine și să am jocuri oficiale în picioare. Acum mă pregătesc zi de zi la Călimănești, cu echipa locală, și aștept oferte. Am multe discuții, atât din străinătate, cât și din țară, dar, deocamdată, nu este nimic concret sau care să mă mulțumească. Sper să mai joc fotbal câțiva ani și să mai câștig bani, că de plăcere pot să joc și acasă. Nu este ușor, sunt mulți jucători liberi în această perioadă, dar sper să trec de această conjunctură negativă și să găsesc o echipă unde să pot să joc”, a declarat Florin Costea.

Echipa din Călimănești este antrenată de Vasile Ilinca și este situată pe locul 2 în Superliga Vâlcea, la cinci lungimi în urma Flacărei Horezu.

În cariera sa, Florin Costea a evoluat pentru Rarora Râmnicu Vâlcea, FC U Craiova, FCSB, CS turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), Zakho (Irak), CSM Râmnicu Vâlcea și ACS Șirineasa. Pentru naționala României are 6 meciuri.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă