Florin Costea a dezvăluit motivul pentru care nu a mai ajuns în Emirate și a semnat cu Vâlcea. De ce crede că fratele său Mihai „este ca un sultan”

Florin Costea a dezvăluit motivul pentru care nu a mai ajuns în Emirate și a semnat cu Vâlcea.** De ce crede că fratele său Mihai

În săptămâna când a fost în Emiratele Arabe Unite pentru a da teste la Al-Ittihad Kalba, Florin Costea (31 ani) a avut din nou ocazia să joace alături de fratele său mai mic, Mihai (28 ani). Actualul atacant al echipei CSM Râmnicu Vâlcea a dezvăluit după meciul de sâmbătă în care a făcut spectacol în Liga 2, atunci când a dat patru goluri și o pasă decisivă, că evoluțiile lui Mihai i-au adus o ofertă tentantă de la un club mai puternic financiar din campionatul Emiratelor.

„Când am fost în probe Emirate, am jucat într-un amical alături de Mihai. Nu se știe niciodată când voi mai juca alături de el. A contat mult pentru cei de Al-Ittihad Kalba că eu nu am jucat ultimul an și din acest motiv nu m-au ținut acolo. Era vorba și de un salariu foarte mare. Mihai este acolo ca un sultan, a înscris multe goluri, este văzut foarte bine acolo și deja are ofertă de la o echipă din primele patru-cinci locuri. Vineri, Kalba a pierdut acasă, Mihai a dat o pasă de gol, dar, din păcate, a ratat și un penalty, obținut tot de el. Îi doresc succes și sper să stea câțiva ani acolo, merită, stiți că și el a avut o perioadă grea la Steaua de doi ani, în care nu a jucat, s-a antrenat prin parcuri. Dar, așa este în viața, roata se întoarce”, a spus Florin Costea.

Frații Costea au mai jucat împreună la Universitatea Craiova și Steaua București.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă