Florin Bratu îi întinde o mână de ajutor unui jucător al FCSB-ului care a ajuns să se antreneze singur. „Să ni-l dea nouă, îl punem pe picioare”

Florin Bratu îi întinde o mână de ajutor unui jucător al FCSB-ului care a ajuns să se antreneze singur.**

Florin Bratu (38 de ani) vrea să-i întindă o mână de ajutor lui William de Amorim (26 de ani), fotbalistul FCSB-ului ajuns să se antreneze singur, deși primește 12.000 de euro lunar din partea lui Gigi Becali.

Duminică după-amiază, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al vicecampioanei României, a vorbit despre situația lui De Amorim și a anunțat că FCSB ar fi gata să-l trimită la o echipă la care să joace.

„Pentru el e foarte ok, pentru că i-a crescut salariul de la 10.000 la 12.000 de euro. Am mai discutat într-o emisiune de ce jucătorii noștri nu mai ajung să se transfere la formații din Anglia, Spania. Pentru că se mulțumesc cu puțin. Câți n-au fost care s-au antrenat la liceul Eliade… Dacă ar avea valoare mare, ar merge la o echipă care ar plăti salariul acesta”, a spus Duckadam, la DigiSport, iar prima variantă de transfer a apărut imediat.

Prezent în studio, Florin Bratu, antrenorul lui Aerostar Bacău, a sesizat oportunitatea. „Să mi-l dea Steaua până la vară. Să-i plătesc o mică parte din salariu și să-l punem pe picioare”, a reacționat „Bratone”, iar replica eroului de la Sevilla a venit imediat: „Cred că și Steaua ar fi de acord, dacă l-ar putea da undeva și să plătească o parte din salariu. Ar fi în avantajul nostru pentru fotbalistul ar juca. El (Florin Bratu – n.r.) poate să negocieze, dar nu cu mine”.

Ultima dată, De Amorim a jucat pentru FCSB în Cupa României, într-un meci câștigat cu 3-0 la Timișoara, contra lui ACS Poli. Atunci, brazilianul a jucat 45 de minute, fără vreo reușită notabilă. Brazilianul mai are contract cu FCSB până în 2021. De Amorim a jucat 53 de meciuri la FCSB, timp în care a marcat de patru ori și a oferit 10 pase decisive. 250.000 de euro este cota de piață a lui De Amorim, potrivit Transfermarkt.

Aerostar Bacău ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 2 și se luptă în acest sezon pentru evitarea retrogradării. După 17 etape, echipa preluată de patru meciuri de Florin Bratu are 18 puncte, cu două mai mult decât SSC Farul, ultima formație aflată pe loc care duce în Liga 3.

Pe aceeași temă