Florentin Petre are încă o noutate în lot! Străinul plecat în iarnă care a revenit la Brăila

Florentin Petre a primit încă o veste bună în această săptămână. După ce i-a adus pe mijlocașii Tiberiu Subțirică (20 ani, ex CS Afumați) și Robert Căruță (23 ani, ex Știința Miroslava) și atacantul Momodou Lamin Jallow (22 ani, ex SSC Farul), Dacia Unirea Brăila are, de astăzi, încă un nume nou în lot. Nu e însă chiar atât de nou, fiindcă e vorba de o revenire.

Plecat de la Brăila la finalul primei părți a sezonului, angolezul cu cetățenie olandeză Adreano van den Driest (27 de ani) a revenit la Dacia Unirea, după ce nu și-a găsit o altă echipă unde să evolueze. Fostul mijlocaș al celor de la FC Eindhoven a evoluat în 14 meciuri pentru Dacia Unirea și a înscris un gol, în înfrângerea suferită cu 1-6 cu Universitatea Cluj.

Pentru partea a doua a sezonului, Dacia Unirea a mai semnat și cu jucătorii: Jean Prunescu (29 de ani, fundaș, împrumut de la Petrolul), Alex Sahru (21 de ani, mijlocaș, ex Aerostar), Mihai Mușea (25 de ani, fundaș, ex AFC Odorheiu Secuiesc), Iulian Moldoveanu (19 ani, portar, ex SR Brașov), Alexandru Izmană (22 de ani, mijlocaș, ex CSM Școlar Reșița), Austin Rogers (23 de ani, portar, ex Ulaanbaatar City – Mongolia), Tiberiu Subțirică (20 de ani, mijlocaș central, ex CS Afumați), Robert Căruță (23 de ani, mijlocaș, ex Știința Miroslava) și Momodou Lamin Jallow (22 de ani, atacant, ex SSC Farul).

Dacia Unirea e ultima în Liga 2 și după etapa a 23-a, cu cele 12 puncte fiind la două puncte în spatele celor de la ACS Poli, prima echipă aflată deasupra, și la 12 distanță de Daco Getica, clubul aflat pe locul 15, cel care asigură menținerea. Sâmbătă, de la ora 11:00, Brăila are meci la fel de greu, pe terenul liderului Sportul Snagov.

Pe aceeași temă