Florea așteaptă un semn de la Reghecampf!

13 Jan. 2012, 16:27 Bursa transferurilor
Florea așteaptă** un semn de la Reghecampf!

Cu toate că Laurențiu Reghecampf a declarat în urmă cu câteva zile că și l-ar dori pe Marian Florea, de la FC Snagov, antrenorul Concordiei Chiajna nu a avut nicio discuție cu jucătorul privind transferul acestuia.

Integralistul echipei ilfovene în acest tur de campionat a declarat site-ului Liga2.ro că e încântat de cele spune de Reghecampf despre el, însă nu poate spune nimic despre o eventuală trecere a sa la echipa din Liga I. Până să primească un semn de la fostul său antrenor, Florea rămâne profesionist și se antrenează cot la cot cu fotbaliștii de la FC Snagov.

„Mă bucură faptul că Reghe este interesat să lucreze cu mine, însă momentan nu am vorbit cu nimeni, doar ce am citit pe site. Nu pot spune mai multe. Sunt jucătorul Snagovului și vreau să îmi fac treaba cât mai bine și să îmi ajut echipa să își îndeplinescă obilectivul, locurile 1-5.

Despre un eventual transfer, normal că aș fi încântat să revin în Liga I, dar vom vedea ce se va întâmpla.”, a spus Marian Florea.

Fundașul echipei clasate pe locul patru în clasamentul Seria I a Ligii a II-a a vorbit și despre cum evoluează prăgătirea, din acest moment, de la baza stadionului din Ghermănești.

„Momentan suntem la început, în perioda de acumulări. Facem mai mult alergare și mai puțin cu mingea. Este normal să ne fie greu acum și la meciuri ușor”, a mai spus jucătorul Snagovului.

Marian Florea este împrumutat la FC Snagov de la prim-divizionara Astra Ploiești. Alb-negrii îl pot lua oricând înapoi, în perioada de transferuri, conform unei clauze din contractul încheiat între cele două cluburi.

„Marinică e un jucător foarte bun pe care îl doresc la Chiajna. E un fotbalist pe care orice echipă și-l dorește. Muncește foarte mult, se pregătește exemplar, poate juca pe mai multe posturi și e foarte util.”, a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Concordiei, despre Marian Florea.

1350 de minute a evoluat Marian Florea în acest tur la FC Snagov, fiind, alături de Edan Baruch, integralistul echipei

Articol și foto de Marius ANGHEL

13 Jan. 2012, 16:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă