Flavius Cuedan s-a despărțit de Șoimii și și-a prelungit contractul cu UTA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Jan. 2016, 13:30 Actualizat: 07 Jan. 2016, 13:31 Bursa transferurilor
Flavius Cuedan s-a despărțit de Șoimii  și și-a prelungit contractul cu UTA

După iminenta despărțire de Alexandru Sorian, echipa fanion a Aradului are un nou mijlocaș central ofensiv în curte. Flavius Cuedan și-a terminat conturile mai repede cu Șoimii Pâncota și a redevenit jucătorul UTA-ei.

„Eram împrumutat până în vară la Pâncota, dar președintele Pavel Piroș, căruia vreau să-i mulțumesc pentru colaborarea de un an și jumătate, mi-a înțeles dorința de a pleca și am semnat rezilierea amiabilă a contractului. Le doresc multă baftă foștilor mei colegi, sunt convins că-și vor îndeplini obiectivul”, a precizat tânărul fotbalist, care a evoluat un an și jumătate în „alb-negru”, trecându-și în cont și două goluri și cinci pase decisive.

De marți, de când s-a despărțit oficial de gruparea din Podgoria arădeană, Cuedan a redevenit fotbalistul „Bătrânei Doamne”, cu care a semnat până în vara anului viitor. „Conducerea clubului a știut mereu ceea ce am făcut, e la curent și acum cu situația mea. Mai departe, nu știu exact ce va fi”, a adăugat fotablistul, care va împlini 23 de ani pe 8 ianuarie.

Crescut de Atletico Arad, Flavius Cuedan a debutat în Liga a 2-a la UTA în urmă cu cinci sezoane, între timp mai evoluând în eșalonul secund și în tricoul celor de la FC Olt.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Jan. 2016, 13:30 Actualizat: 07 Jan. 2016, 13:31 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă