Flacăra lui Ghindaru arde în Liga a III-a!

07 Feb. 2012, 17:00 Bursa transferurilor
Flacăra lui Ghindaru** arde în Liga a III-a!

Flacăra Făget încearcă să se salveze de la retrogradarea din C5 cu câteva mutări spectaculoase. Veteranul Vasile Ghindaru (33 de ani) ar putea semna în aceste zile cu timișenii după ce aceștia l-au acontat pe Valentin Furdean de la Mureșul Deva.

Fostul mijlocaș al Iașiului și idol al „stegarilor”, Ghindaru ar putea pune umărul la salvarea echipei antrenate de amicul Marius Baciu. A avut însă ghinion zilele acestea, suferind o întindere la pregătitile Făgetului ce îl va ține o săptămână pe tușă. „Ne-am înțeles verbal cu Ghindaru și sperăm să rămână pentru că ar putea să ne ajute mult. Furdean vine la noi sigur”, a spus Marian Trăiculescu, președintele făgețenilor.

Vali Furdean (24 de ani) a și marcat în amicalul de vineri cu Banatul jr. A, scor 2-0. El e al doilea jucător pierdut de Mureșul Deva în această iarnă după Iosif Melcea, plecat la FC Olt.

Aproape de al doilea transfer în Liga I

După ce au reușit să-l dea pe internațional U18 Sergiu Popovici la Vaslui, făgețenii au fost aproape de o a doua mutare pe prima scenă. Argentinianul Raul Speroni a fost în atenția Ceahlăului dar nemțenii nu l-au mai solicitat pentru perioada de cantonament. „Au fost tatonări și mutarea mai poate avea loc dacă-l vor, pentru Speroni am purtat discuții și cu Poli dar deocamdată rămâne la noi”, susține Trăiculescu.

Portarul Gavriș, Goldiș, Tuculea și C. Toma, au fost primele mutări ale timișenilor, care au în pregătiri și un mijlocaș brazilian, Rafael Correia. De asemenea o altă țintă e Abiodun Olayeni, care a evoluat la Reșița în tur. În schimb Făgetul a renunțat la Dragodan, Burduhos (ambii la Becicherecu Mic), Doroi, Pană, Tache și Cârmaci.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

07 Feb. 2012, 17:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă