Începe chinul!

22 Jan. 2012, 21:37 Pregătiri, amicale
Începe** chinul!

Începând de luni, timp de 14 zile, jucătorii echipei CSMS Iași vor efectua stagiul centralizat de pregătire la stadionul Emil Alexandrescu din Copou. Deși inițial a fost luată în calcul varianta plecării într-o stațiune montană, oficialii ieșeni au decis ca echipa să rămână la complexul sportiv Emil Alexandrescu din Copou, unde beneficiază de condiții dintre cele mai bune de pregătire și de refacere.

În următoarele două săptămâni, elevii lui Ionuț Popa vor efectua în fiecare zi câte două antrenamente, unul fizic și unul tehnic, excepție făcând zilele de duminică, când jucătorii vor fi liberi.

„Dimineața vom avea un antrenament fizic, iar după amiaza unul tehnic. Antrenamentele vor dura 70-100 de minute, iar o dată pe săptămână ședința de pregătire va dura 100-120 de minute. Duminica viitoare jucătorii vor fi liberi între orele 09 și 21.00, în acest timp putând să meargă unde vor ei, cu condiția să se prezinte la ora stabilită în cantonament. La sfârșitul stagiului, jucătorii vor avea alte două zile libere, sâmbătă și duminică”, a explicat antrenorul Ionuț Popa.

Milea, rezolvat 99 la sută

Antrenorul Ionuț Popa a renunțat la doi jucători veniți lunea trecută în probe, Samoilă și Pavel, în schimb a decis să-i mai țină pe Braikovic și Codrea, dar și pe portarul George Savu, venit joi în Copou. De asemenea, sîrbul Petrovic și Ciprian Milea vor rămâne în lot definitiv, acesta din urmă fiind „rezolvat” în proporție de 99 la sută, după cum a precizat președintele executiv Florin Prunea.

„În proporție de 99 la sută ne-am înțeles cu Ciprian Milea. El vrea să joace la Iași și nu cred că vor fi probleme”, a precizat Florin Prunea.

Dintre jucătorii puși pe lista de transferuri, Vasile Ghindaru este singurul care a ajuns la un acord cu oficialii CSMS Iași, în perioada următoare președintele executiv Florin Prunea urmând să renegocieze și cu alți doi jucători, Florea și Orac.

„Deocamdată am ajuns la un acord cu Vasile Ghindaru privind rezilierea contractului. Ne-am înțeles cu jucătorul pe cale amiabilă și urmează ca în zilele următoare să port noi discuții cu Florea și Orac. În ceea ce-l privește pe Nalați, Profesorul (n.r. antrenorul Ionuț Popa) a decis să-l păstreze în lot”, a mai spus șeful executivului ieșean.

Florin Prunea, prezent la Gala de Excelență a sportului ieșean

Fostul portar din Generația de Aur s-a numărat printre invitații speciali ai primarului Iașiului, Gheorghe Nichita, la Gala de Excelență a Sportului Ieșean, eveniment organizat de Primăria Iași la Teatrul Luceafărul. În cadrul galei au fost premiați cei mai buni sportivi și antrenori ieșeni, dar și numeroși oameni de sport sau susținători ai acestui fenomen.

Președintele executiv al lui CSMS Iași, Florin Prunea, a afirmat că se bucură de faptul că a avut șansa de a-i cunoaște pe cei mai buni sportivi și antrenori ai Iașiului.

„Mă bucur că am participat la acest eveniment, a fost o onoare pentru mine să mă număr printre cei mai buni sportivi, antrenori și oameni de sport din Iași. De o parte dintre ei am auzit, iar acum am avut plăcerea să-i cunosc și personal. Iașul este un izvor de cultură, are foarte mulți oameni de calitate și mă bucur că am avut ocazia să-i cunosc”, a precizat Prunea.

articol scris de Narcis Pohoață

22 Jan. 2012, 21:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă