Baciu a renunțat la Siminic

11 Aug. 2011, 13:19 Bursa transferurilor
Baciu** a renunțat la Siminic

Marius Baciu a început curățenia la CSMS Iași. Înștiințat de managerul Leo Grozavu că trebuie să-și oprească în lot 22-23 de jucători plus patru juniori, tehnicianul echipei din Copou l-a numit pe primul fotbalist la care a renunțat.

Fundașul stânga Gabriel Siminic este primul jucător ce se desparte înaintea startului campionatului Ligii a II-a de ieșeni. Pe lista lui Baciu s-a mai aflat încă un fundaș, Laurențiu Florea, însă acesta va mai rămâne în lot datorită lipsei de alternative pe acest post.

„Mă așteptam la altceva de la Siminic, așa că l-am anunțat că este liber să-și caute altă echipă. Mi-aș mai dori un jucător în banda stângă, acolo unde cred eu că nu avem dubluri pe post. Asta nu înseamnă că nu am putea promova și cu acest lot. Mai găsim soluții și acolo dacă este nevoie, mai improvizăm”
, a spus Marius Baciu.

Lista fotbaliștilor care se vor despărți de CSMS ar putea crește în următoarele zile. „Eu am purtat o serie de discuții cu antrenorul, în care i-am zis că nu putem ține mai mult de 22-23 jucători în lot, la care să se adauge și cei patru juniori de 18 ani. Tocmai de aceea este posibil să mai renunțăm la câțiva fotbaliști”, a declarat managerul Leo Grozavu pentru Bună Ziua Iași.

Ghindaru și Orac au ales Iașiul pentru Baciu

La polul opus, în dreptul achizițiilor, CSMS Iași a reușit să-l achiziționeze pentru o perioadă de doi ani pe Vasile Ghindaru. Mijllocașul a fost prezentat oficial într-o conferință de presă organizată marți alături de Daniel Orac. Ambii jucători au declarat că au ales să vină la Iași pentru Marius Baciu.

„Am venit la Iași pentru antrenorul Marius Baciu pe care-l știu foarte bine și căruia îi sunt dator că mi-a relansat cariera într-un moment în care nici eu nu credeam că mai pot reveni”, a spus Ghindaru.

„Îl știu pe Marius foarte bine pentru că am jucat împreună la Steaua și l-am avut antrenor pentru o lună de zile la Pandurii. Sper să reușim să promovăm sezonul viitor, pentru că eu sunt convins că putem face față fără niciun fel de probleme și în Liga I”, a spus și Daniel Orac.

Aldea a mai primit o șansă

Pe lângă cei doi, Baciu a decis să-i mai acorde o șansă și lui Bogdan Aldea. Atacantul a semnat un contract până în iarnă, iar în cazul în care va impresiona acesta va semna prelungirea acordului, în caz contrar cele două părți se vor despărți.

Până la debutul cu Dinamo II din noul sezon al Ligii a II-a, iesenii vor mai disputa un meci amical, sâmbătă, pe teren propriu, cu echipa de Liga a III-a, CSM Pașcani.

Articol scris de Marius ANGHEL

11 Aug. 2011, 13:19 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă