Firu Baciu, noul antrenor cu portarii de la ALRO

Firu Baciu,** noul antrenor cu portarii de la ALRO

Oficialii clubului ALRO Slatina au rezolvat problema antrenorului cu portarii, după plecarea lui Sabin Ciurea în Arabia Saudită. De pregătirea goalkeeperilor divizionarei secunde se va ocupa Benone Firu Baciu.

Noul antrenor cu portarii al divizionarei secunde locale este slătineanul Benone Firu Baciu. Tehnicianul a fost adus de la Centrul de Copii și Juniori al clubului, însă în urmă cu două sezoane acesta s-a mai aflat în staff-ul tehnic al fostei divizionare secunde pregătite de Dan Oprescu. De asemenea, Firu Baciu a mai antrenat portarii echipei CSM Slatina. Tehnicianul și-a început activitatea de miercuri, imediat după plecarea lui Sabin Ciurea, care a dat curs unei oferte avantajoase financiar, venită din Orient.

„Cu siguranță vom colabora bine”

Antrenorul slătinean cunoaște portarii divizionarei secunde, pe o parte dintre ei pregătindu-i chiar în urmă cu două sezoane.

„Nu am fost plecat, am lucrat în cadrul Centrului de Copii și Juniori. Cu siguranță vom avea o colaborare bună ca și în trecut, știu pretențiile și exigențele antrenorului principal, totul va decurge bine. Am luat contact cu portarii, avem un lot valoros de portari, în momentul acesta avem cinci portari, dintre care trei sunt tineri, cu calități foarte bune. Am discutat strategia vizavi de viitorul campionat, consider că am ales soluțiile corecte. Îmi voi găsi timp să merg și la Centru, pentru că nu pot să-i las pe acei copii foarte talentați, care lucrează cu mine de ceva timp”, a declarat antrenorul cu portarii al celor de la ALRO, Benone Firu Baciu.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă