Firțulescu vrea să rămână la CSM: „Ar fi mare păcat ca Vâlcea să nu aibă o echipă care să tragă la Liga 1”

Aflat la final de contract cu CSM Râmnicu Vâlcea, mijlocașul de bandă Dragoș Firțulescu (26 ani) nu are vacanță și se pregătește zilnic. Dimineața, acesta vine la stadionul din Zăvoi, unde face pregătire fizică, iar seara este la Sala Phoenix. Cu siguranță, Firțulescu este cel mai profesionist jucător care a evoluat în ultimii ani pentru Vâlcea.

„Programul fizic îl am de la Marius Marinău, preparatorul care l-am avut la Kaposvar, iar la sală mă pregătesc cu bunul meu prieten și totodată antrenor de fitness Alex Panek. Nu am licența PRO, dar mi-am făcut singur programul de antrenament, cu stadion și sală” glumește jucătorul.

Fiind jucător liber de contract, Dragoș Firțulescu așteaptă încă limpezirea apelor la CSM și ar regreta disparția clubului care, în urmă cu două sezoane, se lupta la promovare. „Am discutat cu conducătorii de la Vâlcea, mi-au spus că vor să continuăm, în funcție de bugetul pe care îl vor avea. Dar, din câte văd, nu știu dacă se mai continuă activitatea la CSM. Ar fi mare păcat. Am fost la Kaposvar-Ungaria, orășel de 60 mii locuitori, avea echipa de fotbal, baschet, handbal și volei, toate în prima ligă. Cred că ar fi mare păcat ca Vâlcea să nu aibă o echipă care să tragă la Liga 1. M-aș bucura să rămân la CSM, vreau să am continuitate, dar sper să se vrea mult mai mult decât anul trecut. Eu mai am discuții cu două echipe de Liga 1, două echipe de Liga a II-a și trei echipe de afară, dar nu este nimic concret”, a mai spus Firțulescu.

Dragoș Firțulescu a evoluat în acest an în șapte jocuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă