Firțulescu se antrenează tot cu CSM, însă nu vrea să semneze cu vâlcenii: „E greu să aleg o echipă de Liga 2”

Firțulescu se antrenează tot cu CSM, însă nu vrea să semneze cu vâlcenii:**

După eșecul tratativelor de săptămâna trecută cu Grosseto și Novara, care l-au afectat și l-au făcut să se gândească chiar la retragerea din carieră, mijlocașul Dragoș Firțulescu (23 ani) și-a reluat antrenamentele cu CSM Râmnicu Vâlcea.

„Nu poate fi un an mai rău decât 2012, sper să îmi găsesc o echipă unde să mă integrez cât mai repede. Nu mai am cota care am avut-o la Craiova, trebuie să demonstrez din nou că sunt valoros.  Mă gândeam la un moment dat chiar să mă retrag din fotbal, dar nu mă lasă familia și prietenii. Sunt dornic să încep o altă viață în fotbal și sper să fie bine, sunt discuții cu câteva echipe, dar nu sunt sigur de nimic. În următoarele 10 zile sper să fac o alegere bună pentru mine. Nu e nimic concret, dar sunt discuții și cu Severin unde sunt oltenii mei, acolo este Gane cu care am avut o relație bună la Craiova, poate și ei au nevoie de mine, și eu de o echipă unde să mă relansez. Mă pot ajuta și suporterii care au intrat pe profilul meu de facebook și mi-au cerut să vin la Severin”.

Firțulescu nu ia deocamdată în calcul o rămânere la Vâlcea, nici la CSM, nici la Damila. „E greu să aleg o echipă de B, sunt tânăr și pot face față la un nivel mult mai mare. Acum sunt pregătit cam 75%, dacă nu mă ajutau antrenorii de la CSM, nu aveam același randament. Nu s-a pus problema să semnez cu Damila, au fost speculații pentru că am o relație bună cu Claudiu Niculescu de când am jucat la U Cluj”.  

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă