Firțulescu: „Mă întorc pe jos la Craiova dacă va exista ceva sigur!”

Firțulescu:**

Fostul fotbalist al Universității Craiova, Dragoș Firțulescu, în prezent la Alro Slatina, s-a aflat în atenția echipei Vardar Skopje, însă până la această oră mijlocașul oltean nu a primit nicio oferta oficială. Tânărul fotbalist, în vârstă de 24 de ani, trecut și pe la Alki Larnaca, spune că încă așteaptă oferte

„Cred că am greșit când am plecat din Cipru, revenind în țară. Am ajuns la Târgu Mureș, unde am avut un retur în care am retrogradat. Trebuia să vin la U Cluj, dar am văzut că situația de acolo era mult mai grea. Am ales să merg la Slatina, pentru a reveni încet la formă mea. Am reușit în cele din urmă și, la final, conducerea clubului a decis să-mi prelungească contractul. Deocamdată sunt acasă, mă joc pe play-station, și aștept ofertele. Sunt probleme în Liga 1, iar echipele au probleme financiare, dar aștept să primesc ceva oficial, pentru că discuții am, dar multe echipe nu știu unde vor evolua.
Dacă la Craiova va exista ceva sigur mă voi duce pe jos! Acolo a fost casa mea și acolo am crescut. Fiind un jucător profesionist, voi juca acolo unde voi fi plătit. Eu nu mi-am pierdut încrederea în mine, iar prin muncă voi ajunge din nou în fruntea fotbaliștilor. Știu unde am greșit și sper să nu mai repet greșeala”
, a declarat Dragoș Firtulescu, în emisiunea „Fluier final” de la Sport Total FM

 

Sursa: Sport Total FM

Pe aceeași temă