Firțulescu, la FC Olt: „Nu am venit pentru bani, ci pentru a juca”

Firțulescu, la FC Olt:** „Nu am venit pentru bani, ci pentru a juca

Fostul fotbalist al Universității Craiova, Dragoș Firțulescu, s-a alăturat lotului divizionarei secunde FC Olt Slatina. Mijlocașul de 24 de ani a debutat în amicalul cu Atletic Bradu, marcând un gol din penalty. Acesta își dorește să-și relanseze cariera la gruparea de pe malul Oltului.

Oficialii clubului FC Olt Slatina s-au înțeles în mare parte asupra datelor contractuale cu mijlocașul Dragoș Firțulescu, jucător ce s-a alăturat, vineri, lotului pregătit de Dan Oprescu. Fostul fotbalist al Universității Craiova a declarat că nu i-a fost deloc greu să ia decizia de a accepta propunerea conducerii divizionarei secunde. Firțulescu este aproape de a semna un contract până în vară, însă nu exclude posibilitatea prelungirii înțelegerii.

„Din primul moment în care am luat legătura cu domnul Geolgău a fost o convingere deplină să vin la FC Olt, cu dânsul am crescut la Craiova. Trebuie să evoluez cât mai bine aceste patru luni, iar după să-mi găsesc un loc spre fotbalul mai înalt. Voi semna până în vară, probabil cu posibilitate de prelungire, vom vedea, deocamdată am discutat în mare datele contractuale, nu asta este problema, nu am venit pentru bani, ci pentru a juca și a avea evoluții cât mai bune. Sper ca atât eu, cât și echipa să avem evoluții cât mai bune, să încercăm să câștigăm cât mai multe meciuri”, a declarat Dragoș Firțulescu, după amicalul cu Atletic Bradu.

„Ne putem clasa în primele opt”

Dragoș Firțulescu a îmbrăcat, în perioada 2006-2011, tricoul Științei. Mijlocașul a mai evoluat, în decursul carierei, pentru FC Caracal, FCM Târgu Mureș, iar ultima echipă pentru care a activat a fost U Cluj, pentru care a bifat puține minute. Fotbalistul de 24 de ani spune că a urmărit fotbalul din eșalonul secund, iar o clasare în primele opt echipe cu FC Olt Slatina, în actuala stagiune, este un obiectiv realizabil.

„Știu nivelul Ligii a II-a, toată pregătirea am făcut-o cu cei de la CSM Râmnicu Vâlcea, le mulțumesc pe această cale pentru că m-au ajutat să mă mențin, sunt la curent cu ce se întâmplă în acest eșalon. Cred că ne putem clasa în primele opt locuri, doar dacă ne vom antrena bine, vom asculta antrenorul, vom respecta ce ne cere și vom da totul la fiecare antrenament și meci”, a mai precizat mijlocașul.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă