Firțulescu și-a găsit echipă după ce s-a scos la vânzare pe Facebook. Va juca tot în prima ligă, dar nu în România, alături de un fost coechipier de la Pandurii

Dacă în urmă cu două săptămâni anunța pe pagina personală de facebook că are un „preț acceptabil”, mijlocașul Dragoș Firțulescu (28 de ani) și-a găsit angajament la Sud de Dunăre. Astfel, din noul sezon, jucătorul craiovean va evolua la Beroe Stara Zagora, echipă care a încheiat prima ligă bulgară în cea de-a doua jumătate a clasamentului.

„Firțulescu este dorit de o formație de primă ligă din Bulgaria și va ajunge acolo pentru a parafa contractul. Ne bucurăm pentru el că și-a găsit echipă”, a declarat, la radio Sport Total FM, Ciprian Mozacu, vicepreședinte al AFAN și managerul echipei naționale a jucătorilor liberi de contract.

Firțulescu devenise liber de contract după ce a jucat, în 2017, la Pandurii Târgu Jiu, pentru care a bifat 1268 de minute, în 17 jocuri, interval în care a marcat și un gol.

De-a lungul carierei, olteanul a mai evoluat la FC Universitatea Craiova, Alki Larnaca, FCM Târgu Mureș, „U” Cluj, FC Olt Slatina, UTA, FC Kaposvari, Dinamo București și CSM Râmnicu Vâlcea.

„Free player !!!!! Vând jucator de fotbal: liber de contract, 28 de ani , ultima dată la Pandurii Targu Jiu , numărul 10!!!!! Preț acceptabil!”, postase Firțulescu pe facebook, în urmă cu 2 saptămâni.

La Beroe va juca și atacantul Sergiu Negruț (24 de ani), care a fost coechipier în sezonul recent încheiat la Pandurii cu Dragoș Firțulescu.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Justinel STĂ‚VARU (Mediafax foto)

Pe aceeași temă