Firțulescu a semnat cu CSM Râmnicu Vâlcea: „Aveau nevoie de mine, dar și eu de ei”

Firțulescu a semnat cu CSM Râmnicu Vâlcea:**

CSM Râmnicu Vâlcea a bifat astăzi cel de-al cincilea transfer din această iarnă. Mijlocașul Dragoș Firțulescu (25 de ani) a semnat un contract valabil până în vară cu formația olteană. Jucătorul s-a pregătit în ultima vreme sub comanda lui Alexandru Pelici după despărțirea de Dinamo și a fost convins să evolueze la Vâlcea în cea de-a doua parte a sezonului.

„Vâlcea avea nevoie de mine, dar și eu aveam nevoie de Vâlcea. Îmi doresc să joc cât mai bine și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele. Îmi place la Vâlcea, mă simt bine, sunt ca acasă”, a spus mijlocașul.

Firțulescu era liber de contract după despărțirea de Dinamo, echipă unde rar a prins lotul în turul campionatului și unde a evoluat câteva minute într-un singur meci, cu CSMS Iași.

Mijlocașul a negociat cu CSM în fiecare pauză completițională în ultimii doi ani. Iarna trecută chiar a ajuns la un acord verbal cu conducătorii formației din Zăvoi, însă până la urmă s-a răzgândit și a plecat în Ungaria, la Kaposvari Rakoczi., acolo unde a fost antrenat de Tibor Selymes și a evoluat în 13 meciuri.

Firțulescu e al cincilea transfer din această iarnă la CSM Râmnicu Vâlcea după ce clubul intrat în insolvență a decis să limiteze la maxim investițiile. Andrei Neagoe, Sorin Popescu, Marius Staicu și Fabian Himcinschi sunt ceilalți patru jucători achiziționați de olteni.

Noua achiziție a CSM-ului a mai jucat în cariera sa pentru Universitatea Craiova, Jiul Petroșani, Alki Larnaca, FCM Târgu Mureș, „U” Cluj, FC Olt, FC UTA, Kaposvari și Dinamo.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: csmrmvl.ro

 

Pe aceeași temă