Figo de Brașov și-a făcut bagajele. Încă un jucător a plecat de la „stegari” din cauza situației clubului

Figo de Brașov și-a făcut bagajele.** Încă un jucător a plecat de la

După ce s-a antrenat timp de trei săptămâni cu FC Brașov, mijlocașul portughez Pedro Alexandre Mendes Marques, și-a făcut bagajele și s-a întors în Portugalia. Cum contractul lui Marques nu era înregistrat la FRF, portughezul le-a cerut șefilor de la FC Brașov să fie lăsat să plece.

„În aceste condiții, chiar nu avea rost să rămân la Brașov. Mi-a plăcut orașul, clubul, colegii, dar asta este situația”, a spus Marques, care nu a bifat niciun minut în tricoul lui FC Brașov.

„Pedro Marques are un CV bun cu care nu mulți fotbaliști din Liga 1 se pot lăuda. Eu spun că este un jucător care poate ajuta FC Brașov”, spunea agentul jucătorului, Marcel Popescu la sosirea portughezului la Brașov.

Marques (27de ani) a început fotbalul la Naval, după care a trecut pe Sporting Lisabona (U 13 și U15), Academica Coimbra (U 19). La începutul sezonului 2006-2007, portughezul a ajuns la Real Madrid C, unde a stat patru ani, după care jucat la echipe din eșaloane inferioare, ca San Roque (Spania) și Farense (Portugalia). În urmă cu trei ani, portughezul s-a transferat în Angola unde a jucat la Recreativo do Libolo, echipă cu care și-a trecut în cont un titlu de campion în 2014. Anul trecut, Marques s-a transferat la Grupo Desportivo Interclube, tot din Angola, echipă pentru care a jucat 23 meciuri și a marcat 5 goluri.

La începutul acestei săptămâni, mijlocașul Andrei Cerlincă și-a reziliat contractul cu FC Brașov. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani n-a primit prea multe șanse să arate ce poate din partea antrenorului Mihai Stere, în cele patru meciuri din 2016 ale Brașovului apucând să joace o singură dată, 21 de minute, în confruntarea cu UTA, astfel că Cerlincă a decis să ceară rezilierea contractului.

„Am plecat pentru că nu am primit nicio șansă să joc la această echipă. Eu am venit la Brașov cu sufletul deschis, am venit să joc, dar nu mi s-a arătat încredere. Nu avea rost să încurc lumea, condiții nu aveam, banii lipseau, astfel că am reziliat contractul și am plecat acasă. Sper totuși ca această echipă să nu se desființeze”, a declarat Cerlincă.

Mâine, FC Brașov joacă în deplasare, de la ora 11:00, la CS Mioveni.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă