FCMU își poate pierde portarul golgheter! Bota dă probe la Bistrița

08 Mar. 2012, 13:35 Bursa transferurilor
FCMU își poate pierde portarul golgheter!** Bota dă probe la Bistrița

FCMU este la un pas să rămână fără căpitanul Alin Bota, portarul care a înscris trei goluri pentru echipa sa în tur, până când s-a accidentat la final de octombrie. Bota este deja la Bistrița, dar situația sa nu este, încă, bătută în cuie.

„Eu sunt la Bistrița, dar nu se știe, încă, precis care este situația mea”, a menționat Bota. „Este în probe la Gloria. Este un jucător care tinde spre mai sus, un sportiv talentat. Nu îl vom ține dacă are posibilitatea să meargă mai bine, cu atât mai mult cu cât este un jucător cu salariu mare pentru noi. Există o discuție ca, în schimbul lui, bistrițenii să ne ajute cu un portar tânăr, de perspectivă.”, a spus Dan Hotico.

Testează doi atacanți

Doi jucători se află, în aceste zile, în probe la FC Maramureș Universitar Baia Mare. Este vorba despre doi atacanți: Marian Tănasă (născut în 14 august 1985 la Bacău) și Peter Berky (născut în 26 august 1989). Ambii au venit la FCMU din postura de jucători liberi de contract, Tănasă evoluând ultima dată la Alba Iulia, iar Berky la o echipă din a doua ligă maghiară. Ambii jucători au fost ieri testați în partida de verificare cu FC Bihor.

Atât Tănasă, cât și Berky au mai trecut pe la FCMU. Tănasă a mai evoluat pentru FCM Bacău (2003-2009), Oțelul Galați (2008-2010), FC Baia Mare (2009-2010), FCM Târgu Mureș (2010-2011). Berky a mai jucat la Budapest Hoved II MFA, BKV Elore, Bekescsaba Elore SE și FC Baia Mare.

„Dacă antrenorii Buia și Dorobanțu vor considera că au nevoie de ei, atunci vor rămâne”, a menționat Dan Hotico, președintele FCMU.

Sursa: eMaramureș

08 Mar. 2012, 13:35 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă