FCM Târgu Mureș a dat o triplă lovitură pe piața transferurilor!

FCM Târgu Mureș a dat** o triplă lovitură pe piața transferurilor!

Edi Iordănescu pregătește la Târgu Mureș un proiect care să readucă echipa ardeleană în Liga I, dar și să-i ofere stabilitate în viitor. Fostul antrenor al Stelei a reușit deja să convingă trei jucători importanți să-l ajute să atace locurile de promovare.

Mihai Onicaș, Răzvan Patriche și Costantin Gângioveanu au semnat astăzi contracte cu FCM Târgu Mureș. Primul a venit sub formă de împrumut, deoarece mai are încă un an de contract cu Steaua, în timp ce Patriche și Gângioveanu au semnat pe un an, cu opțiune de prelungire.

Cei trei fac parte din planurile lui Edi Iordănescu și Daniel Stanciu de a reconstrui echipa, proiect anunțat încă din momentul în care a fost prezentat oficial: „E un proiect pe doi ani, sunt modificări importante chiar la nivelul conducerii, băncii tehnice, dar și la nivelul grupului vor fi modificări importante, în momentul de față vorbim probabil de 15 până la 18 jucători noi, deci vorbim de o muncă luată de la zero. Doresc să creez o echipă care să fie competitivă, să aibă o abordare ofensivă”, spunea Edi Iordănescu în momentul în care a semnat contractul cu FCM Târgu Mureș.

 

Articol scris de Bogdan STERIOPOL

Pe aceeași temă