FCM Baia Mare a luat doi jucători cu rezonanță în Liga 1. Vasilache și Emil Dică vor juca în Maramureș

FCM Baia Mare a luat doi jucători cu rezonanță în Liga 1.** Vasilache și Emil Dică vor juca în Maramureș
  • Formația pregătită de Dorin Toma se întărește pentru promovare cu doi jucători cu mare experiență în Liga 1.
  • În ciuda problemelor financiare de la începutul anului, FCM Baia Mare a ajuns la un acord cu Ciprian Vasilache și Emil Dică.


Băimărenii au fost ultimii din liga secundă care au reluat pregătirea, dar problemele financiare par să fi fost rezolvate, din moment ce echipa condusă de Dorin Toma a reușit să „bată palma” cu doi foști jucători din Liga 1. Ciprian Vasilache (foto) și Emil Dică sunt primele transferuri ale celor de la FCM Baia Mare.

Vasilache (32 de ani) a jucat ultima dată la Zaria Bălți, locul 5 în prima ligă din Moldova, unde a evoluat în 9 meciuri și a marcat 2 goluri. Fostul jucător al Rapidului are 142 de meciuri și 12 goluri în Liga 1.

Emil Dică, 33 de ani, a jucat ultima dată la Sporting Turnu Măgurele, în Liga a III-a. Dică are 161 de meciuri și 9 goluri în Liga 1, unde a jucat, printre altele, la Rapid și CFR.

Cei doi vor evolua în partidele amicale stabilite de FCM Baia Mare cu ACS Comuna Recea (Liga a III-a), în țară, dar și cele stabilite în cantonamentul din Ungaria.

Lotul actual al FCM-ului: Alin Bota, Octavian Ormenișan, Iuliu Roșiianu, Bogdan Străuț, Ciprian Duruș, Marius Hodor, Florin Ilie, Sergiu Oltean, Răzvan Lupu, Vlăduț Gherman, Milian Urs, Valer Giurgiu, Paul Păcurar, Adrian Codin, Emil Dică, Ciprian Vasilache, Adrian Șter, Dănuț Munteanu, Cosmin Sîrbu, Silviu Balaure, Alin Ignea, Radu Leonte, Mihai Deac și Vasile Pop.

Vlad Potecu, Ionuț Bratima, Mădălin Popa, Dănuț Ivănică și Cătălin Savin sunt pe lista neagră după ce au depus memorii la FRF împotriva clubului, în timp ce portarul Karoly Fila vrea să plece și își caută alt echipă.

Amicale FCM Baia Mare:

30 ianuarie:        ACS Comuna Recea (România, Liga a III-a)
3 februarie:        Nyibator (Ungaria, amatori)
6 februarie:        Balmazujvaros (Ungaria, Liga a II-a)
10 februarie:        Cigand  (Ungaria, Liga a III-a)
13 februarie:        Național Sebiș (România, Liga a III-a)
20 februarie:        CSM Sighetul Marmației (România, Liga a III-a)

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă