FC Rapid a transferat două „mari speranțe de la echipa lui Gheorghe Hagi”

FC Rapid i-a transferat pe jucătorii formației FC Viitorul, Florin Cioablă și George Tudoran, informează, miercuri, pe site-ul oficial, gruparea din Liga a II-a.

„Rapid a transferat doi jucători tineri, Alexandru Florin Cioablă și George Tudoran, de la Viitorul Constanța, ambii fiind văzuți ca mari speranțe la echipa lui Gheorghe Hagi”, se menționează pe site-ul citat.

Atacantul Alexandru Florin Cioablă, în vârstă de 19 ani, a evoluat de trei ori pentru echipa de seniori a grupării FC Viitorul în sezonul trecut, jucând o repriză chiar împotriva formației Rapid, în etapa a II-a. În returul sezonului precedent, atacantul a fost împrumutat în Liga a II-a, la formația Șoimii Pâncota. Tehnicianul formației Rapid, Florin Marin, l-a folosit pe Cioablă în amicalul cu Petrolistul Boldești, încheiat cu scorul de 6-0, în care atacantul a marcat de două ori.

George Tudoran (19 ani) evolueză pe postul de mijlocaș și a fost folosit de Florin Marin ca titular în partidele de verificare cu Petrolistul Boldești și CSM Râmnicu Vâlcea.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: FC Rapid / Facebook

Pe aceeași temă