FC Olt și Daniel Ene s-au despărțit: „Avea nevoie de o altă provocare”

FC Olt și Daniel Ene s-au despărțit:**

Aflat în ultimele șase luni de contract, atacantul celor de la FC Olt Slatina, Daniel Ene, s-a despărțit de divizionara secundă. Oficialii clubului consideră că tânărul fotbalist avea nevoie de o nouă provocare, rezilierea producându-se pe cale amiabilă.

„Am reziliat contractul cu Daniel Ene pe cale amiabilă. Îi mulțumim pentru activitatea pe care a avut-o la club, este un jucător tânăr, apreciat, dar care avea nevoie de o altă provocare. Își va găsi cu usurință un nou angajament, pentru că este un jucător ce are calități”, a declarat președintele celor de la Slatina, Cristi Șcheau.

Atacantul de 22 de ani, Daniel Ene, a fost transferat de la FC Caracal, după ce echipa slătineană realiza promovarea în Liga a II-a pe terenul de la Șotânga. În primul an susținut în eșalonul secund, tânărul atacant a cochetat cu naționala de tineret, participând la câteva trialuri organizate de Emil Săndoi.

 În această primă parte de sezon, Daniel Ene a evoluat puțin, după ce s-a accidentat chiar înaintea susținerii pregătirii centralizate a verii.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă