FC Clinceni și-a luat fundaș din Moldova!

FC Clinceni și-a luat** fundaș din Moldova!

Cea mai bine clasată echipă ilfoveană în Liga a II-a și-a continuat campania de achiziții din această iarnă cu aducerea unui fost internațional de tineret din Moldova. Prestațiile sale din meciurile disputate până acum de FC Clinceni în cantonamentul din Turcia i-au convins pe oficialii ocupantei ultimei poziții de pe podiumul seriei I să îl transfere pe Ion Prodan (foto, în albastru).

Fundașul central, care va împlini 22 de ani pe 21 martie, vine liber de contract de la codașa Academia Chișinău, acolo unde a evoluat în acest sezon în 13 partide. Prodan a mai evoluat de-a lungul carierei sale la Speranța Cahul și Milsami Orhei, însă a fost crescut la juniorii lui Zimbru Chișinău. Internațional de tineret, fundașul moldovean are 18 selecții sub tricoul reprezentativei Under 21 a țării sale, dar și un gol marcat.

Egali cu locul 3 din Armenia

În altă ordine de idei, conform IlfovSport, echipa lui Vali Bădoi a jucat un nou amical, de data aceasta contra armenilor de la Gandzasar.  Meciul s-a terminat nedecis, scor 1-1, autorul golului echipei ilfovene fiind Arman Karamyan.

Formula de start a Clinceniului a fost Bolboașă – St. Stancu, I. Prodan, Vițelaru, Artiom Karamyan – Puscaș, Olariu, Pătrașcu, Vențer – Hamet, Arman Karamyan.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Academia Chișinău

Pe aceeași temă