FC Clinceni a transferat doi jucători de la vicecampioana ASA Târgu Mureș. Apostu spune ce așteptări are de la noul sezon

Cu aproape o săptămână până la startul noului sezon de Liga 2, FC Clinceni a dat lovitura astăzi, 19 august, reușind să achiziționeze doi jucători de la vicecampioana României, ASA Târgu Mureș. Managerul general Bogdan Apostu a ajuns la un acord cu șefii clubului transilvănean pentru împrumutul lui Bruno Martins (29 ani) și Benjamin Kuku (20 ani)(foto mic).

„Azi am reușit să-i împrumutăm pe Bruno Martins și Benjamin Kuku de la ASA Târgu Mureș. Ni l-am dorit foarte mult pe Bruno Martins. Este un jucător foarte bun, cu meciuri la vicecampioana României, care sunt convins că ne va ajuta mult în acest sezon. Kuku este un tânăr de perspectivă care sper să ne demonstreze că am făcut o alegere bună cu el.

În principiu suntem mulțumiți de lotul pe care îl avem, ne punem mari speranțe în toți jucătorii aduși, cu toții sunt foarte importanți pentru noi, în ideea creării unui grup puternic, așa cum ne dorim”, a spus Bogdan Apostu pentru Liga2.ro.

Bruno Martins este un mijlocaș brazilian care a apucat să joace doar 24 de minute în singurul său meci la ASA Târgu Mureș în acest sezon. În campionatul trecut al Ligii 1 fotbalistul născut în Santos a evoluat în 9 meciuri pentru mureșeni, interval în care a marcat o dată.

Benjamin Kuku este un nigerian achiziționat în urmă cu puțin timp de ASA Târgu Mureș de la FC Zalău, însă care n-a putut fi păstrat pentru Liga 1, deoarece în lotul vicecampioanei sunt deja destul de mulți jucători extracomunitari. Atacantul a înscris 8 goluri pentru echipa din Liga 3 în sezonul trecut.

Tot astăzi, Bogdan Apostu ne-a specificat că i-a legitimat și pe jucătorii: Andrei Marinescu, Horia Iancu, Valentin Negru, Radu Barbu, Laurențiu Vențer, Vlad Bujor, Eduard Nicola, Răzvan Patriche, Andrei Nițu, Alin Dobrosavlevici, Darius Buia, Andrei Antohi, Dragoș Huiban, Marius Dragomir, Daniel Benzar, Alexandru Neagu, Florentin Pham Huy Tien, Marius Ștefan, Antonio Popa, Valentin Budeanu și Florin Budeanu.

În privința perioadei de pregătire și a obiectivului, conducătorul echipei FC Clinceni speră ca toate eforturile făcute în această vară să se vadă în campionat, acolo unde țintesc intrarea în play-off. „A fost o perioadă de muncă intensă atât pentru noi, cei din conducerea administrativă, cât și pentru jucători și antrenori. Roadele a tot ceea ce am realizat în vara asta sperăm să se vadă în campionat.

Vom aborda primul meci, cu Oțelul, cu încredere, iar rezultatele sunt convins că vor veni. Obiectivul nostru pentru acest sezon este accederea în play-off, cu toții suntem focusați pentru îndeplinirea acestui target, pe care sunt convins că îl vom realiza”, a mai spus Apostu.

FC Clinceni deputează în noul sezon al Ligii 2 pe teren propriu, pe 29 august, atunci când primește vizita echipei Oțelul Galați. Până atunci, ilfovenii mai au programat un amical, vineri, acasă, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

VEZI PROGRAMUL COMPLET al Clinceniului în noul sezon al Ligii 2

Pe aceeași temă