FC Brașov vrea un stelist cu o clauză de transfer de 50 de milioane de euro

FC Brașov vrea un stelist** cu o clauză de transfer de 50 de milioane de euro

Una dintre țintele echipei FC Brașov din această iarnă este mijlocașul Vlad Mihalcea (17 ani). Crescut de clubul stegar, jucătorul originar din Brașov a fost achiziționat de Steaua înaintea acestui sezon aflat în curs în schimbul a 10 mii de euro. Mihalcea nu apucase să joace pentru echipa mare a clubului la care s-a format, însă l-a impresionat pe Mirel Rădoi în pregătirea din vară și a avut șansă să evolueze direct în Liga 1. Acum, gruparea din Liga 2 îl vrea împrumut pe mijlocaș, iar venirea lui Rădoi la Brașov ar face și mai posibil acest transfer.

În urmă cu câteva zile, Vlad Mihalcea și-a reînnoit contractul cu Steaua, pe o durată de 5 ani, și poate pleca înaintea expirării înțelegerii numai dacă un club plătește o clauză fabuloasă pentru fotbalul românesc. Sorin Paraschiv, impresarul jucătorului, a dezvăluit la DolceSport ce clauză i-a fost pusă în contract. „Mihalcea are clauză de reziliere 50 de milioane de euro! Domnul Becali a pus-o. El a semnat un contract pe încă 5 ani de zile după terminarea junioratului”, a spus Paraschiv.

8 meciuri a jucat Vlad Mihalcea în tricoul Stelei în cele șase luni de când a fost transferat de la FC Brașov: patru în campionat, câte unul în Supercupă, Cupa României și Cupa Ligii și unul în Liga Campionilor.

Pașcu s-a întâlnit și aseară cu Rădoi. Astăzi, fostul stelist e așteptat cu un răspuns

În altă ordine de idei, conducătorii echipei FC Brașov așteaptă, astăzi, un răspuns din partea lui Mirel Rădoi, dacă acceptă sau nu postul de manager general. Varianta de rezervă pentru înlocuirea lui Adrian Szabo este Cornel Țălnar.

În ultimele zile, fostul stelist a cules informații despre echipa brașoveană, atât în ceea ce privește lotul de jucători, cât și condițiile financiare și de pregătire. Potrivit Monitorul Expres, Rădoi a urmărit și câteva dvd-uri cu jocurile „stegarilor” din prima parte a sezonului, iar astăzi este așteptat să dea un răspuns șefilor lui FC Brașov. Dacă va accepta să vină la echipa din Liga 2, Mirel Rădoi va pune și câteva condiții. În primul rând o remaniere a lotului, libertatea de a-și stabili staff-ul, iar plata salariilor și a primelor jucătorilor să fie făcută la timp. Mai mult, în cazul unei promovări, Rădoi va încasa un bonus consistent și își va putea renegocia contractul său, dar și al colaboratorilor săi.

Ieri seară, la București, președintele de onoare Romeo Pașcu s-a reîntâlnit cu Mirel Rădoi, după ce prima dată s-au văzut la un hotel din Predeal, și au purtat o nouă rundă de negocieri, informează Monitorul Expres. Înainte de întâlnirea de marți, Pașcu a fost prezent la sediul FRF unde a avut de rezolvat mai multe probleme. „Pașcu a fost prezent la Casa Fotbalului unde a discutat cu mai multe persoane, după care a spus că pleacă să se întâlnească cu Rădoi”, au spus surse din cadrul FRF.

Dacă va accepta să vină la FC Brașov, Mirel Rădoi vrea să-i ia de la Steaua pe Vlad Mihalcea și Rareș Enceanu, în speranța că-l va ajuta să-și îndeplinească obiectivul: promovarea.

Pe aceeași temă