FC Brașov s-a despărțit de unul dintre mijlocașii din lot după victoria cu Vâlcea. „Nu avea rost să mai rămân”

Mijlocașul Sebastian Ianc și-a reziliat vineri contractul cu FC Brașov. Adus în această vară de la FC Botoșani, mijlocașul de 28 de ani era considerat la începutul sezonului jucător de bază în angrenajul echipei, însă evoluțiile dezamăgitoare din primele runde au făcut ca după etapa a 4-a să nu mai intre în vederile antrenorilor.

„Chiar nu avea rost să mai rămân la Brașov pentru că eu nu vreau să încurc pe nimeni. Asta e viața. Nu port pică nimănui. Toată stima pentru președintele Vasile Dochița. Colegii de la FC Brașov au fost extraordinari și le doresc multă baftă. Voi merge acasă, la Oradea și sper ca din iarnă să-mi găsesc o echipă”, a declarat Sebastian Ianc pentru Monitorul Expres.

Munteanu, schimbat la pauza meciului cu Vâlcea și dus la spital

În altă ordine de idei, Vlad Munteanu nu va putea juca pentru FC Brașov în următorul meci.

Accidentat grav de Octavian Vasile, mijlocașul lui FC Brașov, Vlad Munteanu, a fost transportat de urgență cu salvarea la spital în pauza meciului disputat joi seara, pe Stadionul Tineretului. „Am fost lovit cu genunchiul în pomete de către Octavian Vasile. Am fost dus la spital, dar acolo era o nebunie, astfel că împreună cu doctorul Gheorghe Popa am mers în această dimineață la un medic specialist, care a spus că nu e ceva grav. Pentru a fi sigur de diagnostic voi face și o radiografie la o clinica privată. Sper din tot sufletul să nu fie vorba de o fractură. Oricum, mi s-au recomandat câteva zile de repaus. Sper să revin cât mai repede pe gazon”, a spus Vlad Munteanu.

Medicul lui FC Brașov, Gheorghe Popa, spune că, din primele investigații, „cel mult poate fi vorba de o fisură”. Cu siguranță, Vlad Munteanu nu va putea juca pentru FC Brașov în meciul din etapa viitoare cu Șoimii Pâncota.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă