FC Brașov l-a luat pe Răzvan Avram din curtea lui Laszlo Balint. Alți doi jucători ai unei echipe din Liga 1 sunt doriți sub Tâmpa

După ce la începutul pregătirii din această vară l-a avut la antrenamente pe Ovidiu Bic, însă în cele din urmă l-a pierdut după ce tânărul mijlocaș a fost atras de oferta primită de la Gaz Metan, FC Brașov a perfectat în aceste ultime zile un transfer cu un fost jucător al medieșenilor din Liga 1. Alți doi jucători de la o actuală prim-divizionară sunt doriți al echipa de sub Tâmpa.

Oficialii „Steagului” au ajuns la un acord cu Răzvan Avram (28 ani), fostul mijlocaș al Gazului, care în ultimele două săptămâni s-a pregătit sub comanda lui Laszlo Balint la FC Clinceni. Jucătorul chiar a evoluat în ultimele amicale ale ilfovenilor, iar sâmbătă trecută a înscris golul decisiv în testul cu Dunărea Călărași, scor 2-1. Fostul secund al brașovenilor își punea mari speranțe în păstrarea în lot a lui Avram, însă oferta superioară primită de mijlocaș de la galben-negrii l-a făcut pe acesta să lase echipa din comuna de lângă București.

Poverlovici și Matei, doriți de Bodea

FC Brașov e în negocieri și cu un fundaș și un atacant, ambii de la FC Voluntari, scrie monitorulexpres.ro. Andrei Poverlovici (29 ani) și Marius Matei (31 ani) sunt doriți de Cosmin Bodea pentru a acoperi posturile considerate deficitare. Cei doi au avut apariții foarte sporadice în acest start de campionat, 84 de minute și o eliminare în a doua etapă, respectiv 41 de minute în două jocuri, ambele din postură de rezervă.


Marius Matei a fost unul dintre cei doi golgheteri ai sezonului trecut din Liga 2, însă acum se pare că nu se mai impune la FC Voluntari. Foto: Dragoș Savu

În plus, la antrenamentul de marți a fost prezent și atacantul Daniel Ene, la care Cosmin Bodea renunțase la finalul cantonamentului din Poiana Brașov. Ene a mai primit o șansă din partea staffului tehnic și fi testat și în amicalele cu Unirea Tărlungeni (sâmbătă, ora 11:00, Stadionul Tineretului) și cu Sepsi Sfântu Gheorghe. În schimb, juniorul George Monea va fi împrumutat la Unirea Tărlungeni.

Pe aceeași temă