FC Brașov își ia atacant de la Petrolul. Bodea s-ar putea baza și pe un mijlocaș de la CSM Râmnicu Vâlcea

FC Brașov își ia atacant de la Petrolul.** Bodea s-ar putea baza și pe un mijlocaș de la CSM Râmnicu Vâlcea

Cu zile puține rămase până la reunire, conducătorii FC Brașov caută să transfere cât mai mulți jucători pentru ca noul antrenor Cosmin Bodea să aibă ce pregăti. Până acum și-au dat acordul să joace în tricoul „stegarilor” în Liga 2 Mugurel Buga, Vlad Potecu, Șerban Moraru, Horia Popa și Alexandru David, însă niciunul nu a semnat și contract. În plus, Dinamo și-a dat acordul ca Văduva și Jugaru să ajungă la echipa de sub Tâmpa, urmând ca în perioada următoare ambii să își negocieze angajamentele.

Miercuri, oficialii lui FC Brașov au reușit să-l convingă și pe atacantul George Mareș de la Petrolul să vină sub formă de împrumut, scrie Monitorul Expres. Ploieștenii și-au dat acordul încă de săptămâna trecută ca jucătorul să vină la Brașov, dar acesta a ezitat să dea un răspuns ferm până acum pentru că aștepta și alte oferte. Mareș va veni săptămâna viitoare la Brașov și va semna contractul, o parte din salariul său urmând a fi suportat de clubul de care aparține.

Monitorul Expres mai scrie că un alt jucător important care are șanse mari să joace la FC Brașov este mijlocașul Vlad Munteanu. Acesta a jucat în ultimul sezon la CSM Râmnicu Vâlcea, însă în trecutul său a mai jucat la Brașov, chiar în Liga 1, la Corona.

Pe aceeași temă