FC Brașov a rămas fără fundaș dreapta. I-a reziliat contractul lui Letan și apoi l-au lăsat pe David să plece la Petrolul

FC Brașov a rămas fără fundaș dreapta.** I-a reziliat contractul lui Letan și apoi l-au lăsat pe David să plece la Petrolul

După ce astăzi i-au reziliat contractul lui Cosmin Letan (27 ani), oficialii de la FC Brașov s-au trezit în situația că rămân fără fundaș dreapta. Alexandru David (24 ani), celălalt jucător din lot ce putea să evolueze pe această poziție, a cerut acceptul conducerii și l-a primit de a mearge în cantonament în Antalya cu Petrolul. Cele două cluburi vor discuta despre transfer atunci când fundașul se va întoarce din stagiul de pregătire.

David a confirmat pentru Monitorul Expres că va pleca cu delegația Petrolului în cantonamentul din Antalya. „Am primit o ofertă de la Petrolul, iar cei de la FC Brașov au fost de acord. Am discutat mai întâi cu antrenorul Mihai Stere, așa cum era normal, el a înțeles și apoi am discutat cu cei din conducerea clubului. Am fost dorit cu adevărat de cei de la Petrolul, iar acest lucru este foarte important. Este o șansă să joc din nou în Liga 1. Voi merge în această seară la Ploiești, iar miercuri voi pleca cu echipa în cantonamentul din Antalya”, a declarat David.

Alexandru David este un jucător format de FC Brașov, echipă pentru care a și debutat în Liga 1 în urmă cu patru ani. Fundașul a fost împrumutat de-a lungul timpului la FC Snagov, CS Otopeni, Arieșul Turda, FC Clinceni și FC Academica Pitești, iar în vara trecută își prelungise contractul pe trei ani cu FC Brașov.

12 meciuri a jucat Alexandru David în această prima parte a sezonului pentru FC Brașov

Letan e istorie pentru FC Brașov

Altfel, după ce s-a despărțit de Perju, Puțanu, Grigoruță, Mareș și Burlacu, iar Vlad Olteanu a fost transferat la Dinamo, FC Brașov a ajuns astăzi la un acord în privința rezilierii amiabile de contract și cu fundașul Cosmin Letan.

„Am încheiat contractul pe cale amiabilă cu FC Brașov. Una peste alta eu sunt mulțumit de ce am realizat în prima parte a sezonului la Brașov. Nu am avut niciun fel de divergente cu nimeni, nu am ce să le reproșez conducătorilor, au fost corecți cu mine, astfel că ne-am strâns mâinile. Rămân cu amintiri plăcute de la Brașov, asta a fost să fie”, a declarat Letan pentru Monitorul Expres.

Tot astăzi, la sediul clubului brașovean s-au purtat discuții de reziliere și cu Șerban Moraru și Claudiu Codoban, dar cele două părți nu au ajuns la un acord.

14 meciuri, dintre care 11 ca titular, a bifat Cosmin Letan în cele 18 etape desfășurate până acum de FC Brașov în Liga 2

Pe aceeași temă