UTA ia măsuri înainte derby-ului cu Sepsi. S-a despărțit de un jucător și i-a băgat în ședință pe ceilalți

Seria de trei meciuri fără victorie în campionat a îndepărtat UTA Bătrâna Doamnă de locurile promovabile, gruparea arădeană aflându-se acum la patru puncte în spatele poziției a doua și la două de cea de-a treia, care duce la baraj. Cum sâmbătă, urmează să o întâlnească pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a doua clasată, un succes este obligatoriu pentru arădeni dacă vor să-și mențină șansele de a ajunge în Liga 1.

Tocmai de aceea, conducerea clubului UTA s-a mobilizat mai mult ca oricând în această săptămână și i-a băgat în ședință pe jucătorii lui Laurențiu Roșu, transmițându-le și că orice alt rezultat în afara unei victorii va fi sancționat. Mai mult, gruparea arădeană a anunțat astăzi, pe site-ul oficial, prima despărțire prematură din lot, poate și pentru a produce un șoc în cadrul echipei.

Fundașului dreapta Alexandru David (25 ani) i s-a reziliat contractul după ce jucătorul a cerut acest lucru. „Conducerea clubului UTA și jucătorul Alexandru David au ajuns, astăzi, la un acord privind încetarea colaborării. Îi mulțumim lui David pentru aportul adus și îi urăm mult succes în continuare.”, a fost comunicatul echipei arădene.

„E mai bine pentru ambele părți această despărțire. Am simțit că nu am mai fost dorit, mai multe nu pot să comentez. Le doresc mult succes foștilor mei colegi”, a spus David pentru Monitorul Expres.

Brașoveanul Alexandru David a fost legitimat la UTA în luna august a anului trecut după ce Petrolul Ploiești a intrat în faliment. În acest sezon a evoluat în 18 meciuri, titular în prima parte a campionatului, însă în 2017 a prins doar trei meciuri, 51 de minute cu Dacia Unirea, 90 cu Metalul Reșița și 45 cu CS Mioveni.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Pe aceeași temă