FC Brașov a luat un portughez campion în Angola. „Are un CV bun cu care nu mulți fotbaliști din Liga 1 se pot lăuda”

FC Brașov continuă să mute pe piața transferurilor. Oficialii lui FC Brașov sunt pe cale să transfere un mijlocaș portughez despre care agentul său, Marcel Popescu, spune că este un fotbalist care va ajuta.

Pedro Alexander Mendes Marques, un mijlocaș portughez de 27 de ani, a ajuns în acestă dimineață la Brașov, iar de marți se va prezenta la antrenamentele conduse de Mihai Stere. „Pedro are un CV bun cu care nu mulți fotbaliști din Liga 1 se pot lăuda. Eu spun că este un jucător care poate ajuta FC Brașov”, a spus Marcel Popescu.

Marques a început fotbalul la Naval, după care a trecut pe Sporting Lisabona (U 13 și U15) și Academica Coimbra (U 19). La începutul sezonului 2006 – 2007, portughezul a ajuns la Real Madrid C unde a stat patru ani, după care jucat la echipe din eșaloane inferioare ca San Roque (Spania) și Farense (Portugalia). În urmă cu trei ani, portughezul s-a transferat în Angola, unde a jucat la Recreativo do Libolo, echipă cu care și-a trecut în cont un titlu de campion în 2014. Anul trecut, Marques s-a transferat la Grupo Desportivo Interclube, tot din Angola, echipă pentru care a jucat 23 meciuri și a marcat 5 goluri.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto principal: Ciprian PETCUȚ

Pe aceeași temă