FC Botoșani transferă doi jucători care au evoluat pentru FC Brașov!

FC Botoșani transferă doi jucători** care au evoluat pentru FC Brașov!

Oficialii clubului FC Botoșani au început negocierile pentru achiziționarea unor jucători care să aducă un plus de valoare lotului în perspectiva returului de campionat. Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani spune că vor fi jucători care au evoluat în liga I.

Doi dintre acești jucători au evoluat în sezoanele trecute la FC Brașov. Este vorba de un mijlocaș stânga și un atacant. Acești jucători și-au dat acceptul pentru a veni la Botoșani și urmează să semneze contractele în zilele următoare.

„Voi aduce un jucător de divizia A în locul lui Todoran. A jucat la Brașov. De asemenea, va mai veni un atacant, tot de la Brașov. Ne-a dat și nouă goluri. Mai avem un portar care a jucat la Sibiu în divizia A plus un fundaș dreapta. Îmi trebuie niște bani pentru aceste transferuri. Ei vin liberi de contract, dar îmi trebuie niște bani pe care să-i plătesc la semnătură jucătorilor și impresarilor. Este vorba de 15.000-20.000 de euro pe care trebuie să-i plătesc”, a spus Valeriu Iftime.

Ionuț Matei revine pe teren în luna martie

După mai bine de un an de pauză, atacantul Ionuț Matei va reveni din nou pe gazon. El a semnat în vara anului trecut un contract cu FC Botoșani, dar nu a putut juca deoarece s-a accidentat și a trebuit supus unei noi intervenții chirurgicale.

„Ionuț Matei este jucătorul clubului FC Botoșani. Eu îi plătesc un salariu lunar. El se reface după operația de la ligamente. A avut un ghinion teribil. Am discutat cu el și mi-a spus că va reveni în luna martie. Să dea Dumnezeu ca Ionuț să poată reveni. El și-a făcut datoria când a mai fost la FC Botoșani și am încredere în el”, a spus Valeriu Iftime.

Sursa: Bt online

Pe aceeași temă