FC Botoșani și-a prezentat cele cinci achiziții!

FC Botoșani** și-a prezentat cele cinci achiziții!

 FC Botoșani și-a prezentat astăzi jucătorii transferați în această iarnă. Este vorba de Attila Hadnagy, Cristinel Gafița, Andrei Țepeș, Dragoș Petrache, Andrei Lozneanu.

Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani susține că de această dată a reușit o campanie de achiziții foarte bună. El consideră că la ora actuală sunt dubluri pe toate posturile și cel mai important lucru au fost transferați doi atacanți cu mare experiență pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Mă declar mulțumit de achizițiile reușite. Tot timpul îți dorești mai mult. La nivelul ligii a adoua și la bugetul existent, avem un lot care ne dă speranțe să promovăm. Suntem printre puținele județe din țară care nu au fost pe prima scenă fotbalistică. Ar fi extraordinar. Mi-aș dori să avem și continuitate. Nu ne va fi ușor. Sunt încă cinci-șase echipe angrenate în lupta pentru promovare. Sunt 12 etape, va fi foarte greu, chiar dacă ne-am întărit. Important este primul meci de la Suceava. Va fi foarte greu”, a spus Cornel Sfaițer.

Valeriu Bordeanu, antrenorul secund al FC Botoșani spune că pregătirea din cantonamentul de la Câmpulung a fost una foarte bună și că munca depusă de jucători în stagiul montan se va vedea în returul campionatului.

„A fost o perioadă foarte grea petrecută la munte. A fost unul dintre stagiile care m-au solicitat cel mai mult. Cred că ne pregătit pentru obiectul măreț. Sperăm ca domnul Cristi Popovici să-și cristalizeze un prim 11 care să sufere cât mai puține modificări pe parcursul campionatului. Ne va fi greu până ce ne vom găsi forma necesară. La Suceava vom merge cu gândul doar la victorie”, a spus Veriu Bordeanu.

Fostul atacant al FC Brașov, Attila Hadnagy spune că și-ar fi dorit să vină la FC Botoșani de la startul pregătirii dar nu a reușit deoarece și-a reziliat destul de greu contractul cu gruparea de sub Tâmpa. Pentru a deveni jucător liber de contract, Hadnagy a trebuit să renunțe la o parte din banii pe care îi avea de primit de la FC Brașov.

„Nu pot să spun că e un pas înapoi. Am vorbit cu domnul președinte, mi-a povestit despre un proiect îndrăzneț și am acceptat să vin. Am avut și oferte din liga I dar proiectul de la Botoșani este în primele patru-cinci echipe din liga I. Sunt probleme financiare și în liga I. Cred că putem promova. Avem o echipă bună inclusiv pentru liga I. Nu îmi propun un anumit număr de goluri. Sper să ajut echipa. Să dau mai puține goluri dar să promovăm. Îmi pare rău că nu am putut să vin mai repede în pregătiri dar a fost greu să reziliez contractul cu FC Brașov. E greu să te înțelegi când ai de primit niște bani dar mă bucur că am ajuns aici. A trebuit să renunț și la niște bani. Eu am vrut să joc”, a spus Attila Hadnagy.

Tot la promovare se gândește și Cristinel Gafița, fostul atacant al Ceahlăului Piatra Neamț. Acesta susține că venirea la Botoșani nu reprezintă un pas înapoi și își dorește ca din vară să joace cu roș-alb-albaștrii pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Trebuie să ne realizăm obiectivul și să promovăm în liga I. Fiecare își dorește un pas în față. Cu venirea mea și a lui Hadnagy, sperăm să fim cei mai buni din campionat. Să fim golgheteri. Va fi un pas înainte venirea la Botoșani”, a spus Cristinel Gafița.

Sursa: Bt online

Pe aceeași temă