„Pancone”, golul și moldovenii!

Marius ANGHEL 24 Sep. 2013, 11:12 Liga 2

Fundașii Bacăului l-au ironizat pe Pancu înaintea golului marcat, spunând că nu mai poate rezista în duelurile fizice din cauza bătrâneții. Acesta le-a răspuns printr-o execuție fabuloasă la singura reușită a meciului

Rapid a câștigat greu, sâmbătă seara, meciul cu SC Bacău (1-0) mulțumită golului lui Daniel Pancu (36 de ani) din lovitură liberă de la 35 de metri

Rapid a mai câștigat un meci pe mâna veteranului său, Daniel Pancu. Golgheterul a marcat cu un șut de la 35 de metri, lăsându-l fără replică pe portarul moldovenilor. Însă faza care a precedat golul giuleștenilor are o poveste interesantă, provocată de doi dintre jucătorii lui Viorel Tănase. În minutul 50, Pancu a căzut după un duel cu Răzvan Adăscăliței și Andrei Lozneanu, iar cei doi băcăuani au protestat. Mai mult unul dintre ei i-a spus atacantului că a căzut prea ușor: „«Pancone», te-a ajuns bătrânețea! De-asta ai căzut?!”. Căpitanul feroviarilor s-a enervat și i-a transmis scurt lui Adăscăliței: „Lasă că vă arăt eu vouă! O să vezi!”

Pancu s-a ținut de cuvânt și a avut o execuție senzațională, reușind să-l învingă pe Oltean cu un șut de la 35 de metri și, astfel, să aducă a doua victorie a giuleștenilor în Liga a doua. „M-am evervat pentru că unul dintre ei mi-a spus că nu a fost fault și că am căzut de bătrânețe. Am luat mingea și le-a am arătat cum stau lucrurile în teren”, a povestit „Pancone” pentru ProSport.

„I-am spus în spirit de glumă”

ProSport a stat de vorbă ieri cu cei doi fotbaliști de la SC Bacău, Răzvan Adăscăliței (24 de ani) și Andrei Lozneanu (22 de ani), cei care au fost implicați la faza din care Pancu a deschis scorul. Moldovenii au încercat să se scuze. Mai mult, niciunul nu a dorit să recunoască că au avut o discuție cu golgheterul giuleștenilor.

Inițial, Adăscăliței nu a vrut să confirme ceea ce a spus Pancu după meci. „Nu-mi aduc aminte să-i fi spus ceva lui Pancu, dar dacă am făcut-o, a fost în spirit de glumă. Este un fotbalist prea mare, nu-mi permit să vorbesc așa cu el”, a declarat Adăscăliței.

În plus, celălalt jucător moldovean implicat, Lozneanu susține că nu i-a spus nimic lui Pancu, ci arbitrului meciului, Călin Iulian. „Pancu a căzut de bătrânețe, nu l-a atins nimeni. Eu parcă asta i-am spus centralului partidei”, a dezvăluit fundașul moldovenilor.


Unul dintre fundașii Bacăului mi-a spus că am căzut de bătrânețe, iar acest lucru m-a ambiționat și mai tare
Daniel Pancu, atacant Rapid

84 de goluri a marcat Daniel Pancu pentru Rapid în toate competițiile


Se întăresc pentru Cupă

În meciul din Cupa României cu Ceahlăul Piatra Neamț, de joi seară (ora 18:00), la Rapid pot debuta trei jucători. Atacantul Darko Lukanovic (29 de ani), ultima dată la Ceahlăul, plus  mijlocașii Costin Gheorghe (24 de ani), ultima dată la Gaz Metan Mediaș și Rhema Obed (22 de ani), venit de la Ethnikos Gazoros, Liga 2 din Grecia. Aceștia vor avea șansa să joace pentru prima dată în tricoul alb-vișiniu, joi contra elevilor lui Vasile Miriuță (ora 18.00, Sport.ro).

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 24 Sep. 2013, 11:12 Liga 2
Pe aceeași temă