Sepsi își pierde unul dintre titulari! Renunță la fotbal la doar 25 de ani pentru a fi jandarm: „Situația deplorabilă din fotbalul românesc m-a făcut să iau această decizie”

Marius ANGHEL 13 Jan. 2017, 14:08 Liga 2

La reunirea lotului pentru startul pregătirilor, oficialii celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au fost luați prin surprindere de decizia unui fotbalist de bază din lot. Fundașul dreapta Andrei Țepeș, titular de bază în echipa pregătită de Valentin Suciu în prima parte a sezonului, a anunțat că renunță la fotbal pentru a îmbrăca uniforma de jandarm, acasă, la Gheorghieni!

„A fost decizia mea. Este adevărat că antrenorul, colegii, dar și patronul au rămas surprinși. Situația deplorabilă din fotbalul românesc m-a făcut să iau această decizie. Jandarmeria îmi asigură stabilitate și chiar vreau să fac carieră militară. La Sepsi am avut parte de cele mai bune condiții, nu au fost probleme financiare și chiar vreau să le mulțumesc celor din conducere pentru faptul că m-au înțeles”, a spus Țepeș, care mai avea contract cu echipa din Sfântu Gheorghe încă doi ani.

Andrei Florian Țepeș-Bobu (25 de ani) a început fotbalul la Viitorul Gheorghieni, după care a jucat în Liga 1 la Ceahlăul. În Liga 2 a mai evoluat și la FC Botoșani, a revenit apoi la Ceahlăul, iar din vara trecută s-a transferat la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. 

Echipa covăsneană a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 pe locul 5, cu 35 de puncte obținute în 18 meciuri desfășurate în 21 de etape, adică la trei puncte distanță de FC Brașov, care e pe loc de baraj de promovare, și la patru puncte de UTA Bătrâna Doamnă, situată pe al doilea loc promovabil direct, însă ambele echipe din urmă au câte un joc în plus desfășurat.

1137 de minute a bifat Andrei Țepeș pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în cele 14 meciuri jucate în prima parte a sezonului actual

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Arpad PAL

Marius ANGHEL 13 Jan. 2017, 14:08 Liga 2
Pe aceeași temă