FC Botoșani se desparte de mai mulți jucători

28 Nov. 2011, 13:51 Bursa transferurilor
FC Botoșani se desparte** de mai mulți jucători

După turul dezamăgitor de campionat, conducerea clubului FC Botoșani a făcut lista jucătorilor de care se va despărți în această iarnă. Cornel Șfaițer, președintele grupării botoșănene spune va mai avea o discuție cu tehnicianul Cornel Orac după care va anunța jucătorii care părăsesc echipa.

„Cu siguranță vor pleca câțiva jucători și vor veni alții. Încă nu am decis cine va pleca dar în mare știm. Să facem banchetul și după aceea vom anunța. Vom analiza împreună cu Costel Orac și vom vedea”, a spus Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

Tehnicianul Costel Orac nu este foarte hotărât să renunțe acum la unii jucători. El preferă să aștepte până în ianuarie pentru a vedea ce transferuri va putea realiza FC Botoșani.

„Nu i-am anunțat pe cei care vor pleca în această iarnă. Mai avem o săptămână de antrenamente și la urmă vom vedea. Trebuie să discutăm și cu conducerea. Cei care au fost acum se vor prezenta și în momentul în care va începe pregătirea. Vedem pe parcurs. Nu pot să renunț la un jucător până în momentul în care nu am ce să pun în loc. Și așa lotul este destul de subțire numeric”, a spus Costel Orac.

Jucătorii străini au dezamăgit

Oficialii clubului FC Botoșani și-au pus mari speranțe în cei doi brazilieni și în africanul El Hadji Diouf dar evoluțiile acestora au fost departe de așteptări. Săptămâna aceasta, tehnicianul Costel Orac va decide dacă mai păstrează vreun din cei trei jucători străini.

„Jucătorii străini au jucat puțin. Am încredere în De Souza. E un jucător tehnic și sunt sigur că Orac, după pregătirea de iarnă îl va face să joace bine. Sunt sigur că va avea alt randament. În ceea ce îl privește pe Diouf a venit după o accidentare și se vede că nu e potențialul lui care să facă față la liga a II-a”, a spus Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

sursa: btonline.ro

28 Nov. 2011, 13:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă