FC Botoșani a transferat deja cinci jucători

12 Jan. 2012, 14:41 Bursa transferurilor
FC Botoșani** a transferat deja cinci jucători

Atacantul Bogdan Ghiceanu, transferat în vara anului trecut la CSMS Iași a revenit la gruparea locală. Ghiceanu a spus că nu regretă că în vară a dat curs ofertei ieșienilor și a spus că acum își propune să facă performanță cu FC Botoșani.

„Am revenit cu plăcere aici. La Botoșani mă simt ca acasă. Îmi doresc să ajut cât de mult echipa și să înscriu cât mai multe goluri. Vom vedea după cantonamente dacă m-am întors mai puternic”, a declarat Bogdan Ghiceanu.

Alături de Bogdan Ghiceanu, Alin Bordeanu și Dinu Todoran sunt două dintre transferurile pe care conducerea clubului și le-a dorit încă de la începutul actualei ediții de campionat.

„Nu am stat deloc pe gânduri când mi s-a spus că sunt dorit aici. Nu au contat nici banii, cu toate că în această iarnă am mai avut două oferte mai avantajoase de la alte cluburi. Am spus de anul trecut că FC Botoșani va fi prima opțiune a mea și că va fi echipa la care îmi doresc să îmi continui cariera și mă bucur că voi evolua din nou acasă. Vin cu gândul de a ajuta, de a face performanță și de a-mi trece în palmares o nouă promovare”, a declarat Alin Bordeanu.

FC Botoșani și-a asigurat și serviciile a doi jucători născuți în 1990, cu multe selecții la naționalele de juniori, Ciprian Stanciu respectiv Daniel Vintilă.

„Sunt doi jucători tineri, pe care i-am adus la recomandarea mai multor oameni de fotbal. Sunt jucători talentați și sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Costel Orac, antrenorul principal al FC Botoșani.

Sursa: fcbotosani.ro

12 Jan. 2012, 14:41 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă