Todoran și Ghiceanu au fost dați afară de la FC Botoșani!

Todoran și Ghiceanu** au fost dați afară de la FC Botoșani!

Conducerea clubului FC Botoșani a decis să renunțe la mijlocașul Dinu Todoran și la atacantul Bogdan Ghiceanu. Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani spune că unul din motivele renunțării la Todoran a fost contractul mare pe care acesta îl avea.

„Eu l-am anunțat pe Dinu Todoran că va pleca. El a mai avut o tentativă de a renunța în turul campionatulu. Eu l-am anunțat că renunțăm la serviciile lui. Nu m-a anunțat el. Ne-am înțeles. Încheiem conturile cu data de 1 decembrie. Am luat în calcul și faptul că avea un contract mare. La fel și cu Bogdan Ghiceanu. Dinu Todoran și Bogdan Ghiceanu sunt primii jucători la care renunțăm. Am fost de acord ca Ghiceanu să revină la echipă dar el nu a dat randamentul pe care îl așteptam. Nu avem timp. Va trebui să găsim jucători care să marcheze”, a spus Cornel Șfaițer.

Reunirea e la jumătatea lunii ianuarie

Lotul echipei FC Botoșani se va reuni cu o săptămână mai târziu decât o făcea de obicei. Asta se datorează faptului că roș-alb-albștrii vor avea primul meci oficial abia la jumătatea lunii martie. Returul va începe pe 9 martie dar FC Botoșani va sta în prima etapă.

„Ne vom reuni în perioada 15-21 ianuarie. Noi voi începe returul la jumătate lunii martie. Va fi o vacanță prelungită. Cristi Popovici le-a dat un program separat de pregătire. Important este să nu vină cu kilograme în plus. Vom avea un prim cantonament montan și e posibil să mai fie un cantonament în străinătate. Încă nu am stabilit programul”, a mai spus Șfaițer.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Pe aceeași temă