Vine Bordeanu, pleacă Rohetki

11 Jan. 2012, 11:38 Bursa transferurilor
Vine Bordeanu,** pleacă Rohetki

Oficiali clubului FC Botoșani intenționează să îl împrumute pe goalkeeperul Andrei Rohetki la o echipă de liga a III-a. Cel mai probabil, Rohetki va fi împrumutat până în vară la Suceava și în funcție de evoluțile sale ar putea reveni în vară la FC Botoșani.

„Este clar că Alin Bordeanu a vrut să vină acum la Botoșani. Este foarte clar că Alin nu a vrut să vină în toamnă când l-am chemat eu. Faptul că îl avem pe Vali, care este un caracter deosebit, am decis să aducem pe Alin. Alin Bordeanu este un portar bun. Este mai bun decât Rohetki în momentul de față”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat: „Am vorbit cu Rohetki și i-am spus că el este al treilea portar în momentul de față. E clar că dacă este egal cu Alin va juca Alin. E de-al casei, e stadionul care îi poartă numele tatălui său, e frate cu antrenorul secund. Rohetki e un foarte bun portar dar nu a jucat în ultima perioadă. I-am spus că îi mai dau eu o parte din bani cu condiția să plece și să joace la o echipă de divizia B sau C. Rohetki va rămâne jucătorul nostru”.

„Cred că o să rămână Marius Matei”

Principalul finanțator al moldovenilor este convins că atacantul Marius Matei va rămâne în continuare la gruparea roș-alb-albastră chiar dacă a anunțat că intenționează să plece la o altă echipă. În același timp, oficialii botoșăneni încearcă să mai transfere un atacant cu experiență în liga I.

„Cred că o să rămână Marius Matei. Nici nu mai pot să-i spun tot felul de povești. Cea mai bună soluție pentru el este să rămână la Botoșani. Deocamdată, nimic nu e sigur și nu vreau să mai insist. El spune că este supărat că i se aduc injurii și că nu poate să vină într-un oraș în care dacă a greșit o dată să fie cel mai înjurat. Eu cred o să rămână la Botoșani”, a spus Valeriu Iftime.

„Dacă pleacă Matei în mod sigur mai aducem un atacant. Caut atacant de atacant. Nu stăm noi în Ghiceanu și în ăla mititel din Brazilia. Avem niște discuții deja”, a mai afirmat finanțatorul echipei FC Botoșani.

Contracte mai mari, rezultate modeste

Iftime este dezamăgit de evoluția echipei în turul campionatul în primul rând datorită faptului că a scos mai mulți bani din buzunar pentru plata jucătorilor. El susține că sunt jucători plătiți cu 2500-3000 de euro care joacă mai slab decât cei de anul trecut care aveau 1000-1500 de euro.

„Acum un an eram pe locul patru iar acum suntem pe șapte în condițiile în care bugetul la fotbaliști este mărit cu 50%. Plătim acum fotbaliști cu 2500-3000 de euro pe lună iar anul trecut nu aveau nici 1500 de euro”, a spus finan’atorul FC Botoșani.

Sursa: btonline.ro

11 Jan. 2012, 11:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă